Η Skoda αποκαλύπτει το νέο μικρό SUV της -Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα

H SKoda αποκαλύπτει το νέο μικρό SUV της

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του νέου της μοντέλου, η Skoda αποκαλύπτει μερικώς το νέο της μικρό SUV.

Την ερχόμενη Παρασκευή 15 Μαρτίου η Skoda έχει προγραμματίσει την καθιερωμένη ετήσια Συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί με την οποία ενημερώνει το κοινό, μεταξύ άλλων και για τα οικονομικά της αποτελέσματα τη χρονιά που πέρασε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια αυτού του event, που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας, οι Τσέχοι θα παρουσιάσουν στο κοινό και την καινούρια τους πρόταση στα μικρά μοντέλα, η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Οι άνθρωποι της Skoda, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης έδωσαν στη δημοσιότητα μερικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νέου τους μοντέλου. Συγκεκριμένα με σύντομα videos έδειξαν τόσο το εμπρός μέρος της «σχεδιαστικής τους μελέτης», όπως την ονομάζουν, με το μοντέλο να παρουσιάζεται αρχικά υπό τη μορφή concept.

Οι Τσέχοι έδειξαν επίσης μέρος των πίσω φωτιστικών σωμάτων, ενώ παρουσίασαν και ένα σκίτσο που δείχνει τη σχεδίαση του ταμπλό του νέου αμιγώς ηλεκτρικού τους μοντέλου.

Η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων και η «φωτεινή υπογραφή» τους θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο design του νέου μοντέλου της Skoda αλλά και στην υιοθέτηση της σχεδιαστικής γλώσσας της εταιρείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, για το εσωτερικό του νέου concept η σχεδιαστική λογική δεν ξεφεύγει από τη φιλοσοφία της Skoda που βάζει στο επίκεντρο την χρηστικότητα, ενώ δείχνει να οδηγείται σε ακόμη πιο αφαιρετικά σχεδιαστικά μονοπάτια. Περισσότερα για τη νέα σχεδιαστική μελέτη της τσέχικης εταιρείας στις 15 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ