Η ρωσική UAZ μπαίνει στην αγορά των Η.Π.Α.

UAZ Patriot

Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο να βλέπουμε ρωσικές μάρκες να εισέρχονται στην αμερικάνικη αγορά, όμως η κατασκευάστρια UAZ ανακοίνωσε ότι μπαίνει επίσημα στις Η.Π.Α.

Μάλιστα η UAZ θα έχει επίσημη παρουσίαση του μοντέλου με το οποίο θα εισέλθει στις Η.Π.Α., του τετρακίνητου Patriot, στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Την αντιπροσώπευση της ρωσικής εταιρείας θα αναλάβει η αμερικάνικη Bremach, η οποία μάλιστα θα πουλάει το UAZ Patriot όχι μόνο με ένα νέο όνομα (Taos, από την ομώνυμη κωμόπολη του Μεξικό), αλλά και υπό τα δικά της λογότυπα μιας και τα αυτοκίνητα θα συναρμολογούνται στις εγκαταστάσεις της αμερικάνικης εταιρείας στη Νότια Καλιφόρνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
UAZ Patriot

Τα μοντέλα που θα πωλούνται στις Η.Π.Α. θα είναι φυσικά αποκλειστικά τετρακίνητα, θα έχουν τον ίδιο 2,7 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα των 150 ίππων με το ρωσικό Patriot και το ίδιο 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, διαφέροντας μόνο σε κάποιες ρυθμίσεις των αναρτήσεων και στην προσθήκη κάποιων απαιτούμενων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Bremach, το αυτοκίνητο της UAZ θα απευθυνθεί στους πελάτες που αναζητούν υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες, χώρους και αξιοπιστία. Ήδη, κάποια πρώτα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για την απαιτούμενη έγκριση τύπου των Η.Π.Α., έχουν παρουσιαστεί σε υποψήφιους αγοραστές και έλαβαν πολύ θετική ανταπόκριση.

UAZ Patriot
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τιμή του νέου ρωσικού SUV στις Η.Π.Α. θα ξεκινά από το 26.405 δολάρια. Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί η εγγύηση 10 ετών ή 120.000 μιλίων που συνοδεύει τα μηχανικά του μέρη. Παράλληλα, εκτός του Patriot η Bremach θα πουλάει με την ονομασία «Brio» την pick-up έκδοση του SUV της UAZ, σε τιμές από 27.882 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ