Η πρώτη εικόνα της αγωνιστικής BMW M4 GT4 (+Video)

BMW M4 GT4 G82

Η BMW Motorsport παρουσίασε με μια πρώτη teaser εικόνα που ετοίμασε το τμήμα BMW M Design το νέο της αγωνιστικό GT, το οποίο θα διαθέσει σε ιδιώτες αγωνιζόμενους για τα πρωταθλήματα του 2022.

H BMW Μ4 GT4 με τον κωδικό G82 αντικαθιστά την πολύ επιτυχημένη F82 και ξεχωρίζει με τους πιο μυώδεις θόλους των τροχών, τη δυναμική γραμμή του αμαξώματος στο ύψος των ώμων, καθώς και με την ανασχεδιασμένη πίσω πτέρυγα. Η teaser εικόνα αποκαλύπτει επίσης την άκρη της εμπρός πτέρυγας, με τα μικρότερα ενσωματωμένα της πτερύγια.

Κατά τα άλλα, ο σχεδιασμός της M4 GT4 ακολουθεί τη σταθερή φιλοσοφία της βαυαρικής εταιρείας να έχουν τα αγωνιστικά της αυτοκίνητα τη μέγιστη δυνατή αισθητική σύνδεση με τα αυτοκίνητα παραγωγής της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η προηγούμενη γενιά F82 της αγωνιστικής BMW M4 GT4
Η προηγούμενη γενιά F82 της αγωνιστικής BMW M4 GT4

Κάτω από το καπό, ο κινητήρας που στην έκδοση παραγωγής BMW M4 Competition αποδίδει 510 ίππους έχει περιοριστεί λίγο σε ισχύ σε σχέση με την πρώτη, ώστε να μπορεί να εμπίπτει στους κανονισμούς των διαφόρων πρωταθλημάτων GT ανά τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι που ίσχυε και στην προηγούμενη γενιά, την F82.

Η τιμή της νέας γενιάς της αγωνιστικής M4 GT4 δεν είναι ακόμα γνωστή, αλλά η F82 κόστιζε περίπου 170.000 Ευρώ στη Γερμανία. Ειναι σίγουρα μια πολύ πιο οικονομική αγωνιστική λύση σε σχέση με την κορυφαία και εξωτική BMW M4 GT3, που αγγίζει τα 415.000 Ευρώ.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την οδηγική εμπειρία της προηγούμενης γενιάς της BMW M4 GT4.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ