Η Omoda ηγείται στην έξυπνη ηλεκτρική κινητικότητα

omoda1

Νέες πλατφόρμες, προηγμένη νοημοσύνη και καινοτόμες εμπειρίες που ανοίγουν το δρόμο για τη μελλοντική κινητικότητα παρουσίασε η εταιρεία στην «Ημέρα τεχνολογίας».

Σήμερα η αυτοκινητοβιομηχανία διέρχεται σε έναν νέο κύκλο τεχνολογικών μετασχηματισμών. Η επίτευξη ηγετικής θέσης σε αυτή τη νέα εποχή εξαρτάται από την ικανότητα μιας εταιρείας να πρωτοστατεί σε νέες τεχνολογίες και η Omoda επιδεικνύει εντυπωσιακά βήματα στον τομέα αυτό.

Στις 16 Οκτωβρίου, η «Ημέρα Τεχνολογίας Omoda 2023» φιλοξενήθηκε στο Wuhu της Κίνας με θέμα την «Προσβάσιμη Τεχνολογία». Παρουσιάστηκαν ιδέες σχετικά με νέες πλατφόρμες, προηγμένη ευφυΐα και καινοτόμες εμπειρίες, ενσωματώνοντας έντονα την δέσμευση της Omoda για συνεχή καινοτομία και μια μελλοντική ηγετική θέση στις νέες τεχνολογίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υβριδική τεχνολογία PHEV τρίτης γενιάς

Κάτω από τις επιταγές των στόχων εκπομπών ρύπων και της πράσινης ανάπτυξης, οι χαμηλές εκπομπές CO2 και η ανάπτυξη υψηλής ποιότητας γίνονται όλο και περισσότερο ο κεντρικός άξονας εστίασης για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Σε αυτό το πλαίσιο, η Omoda διερευνά μια ποικιλία ενεργειακών λύσεων για την αυτοκινητοβιομηχανία, οι οποίες αφορούν ευέλικτα δυναμικές τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών άνθρακα, φιλικές προς το περιβάλλον.

Η νέα πλατφόρμα εξοπλισμένη με την τεχνολογία PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) τρίτης γενιάς αποπνέει υπεροχή, ενσωματώνοντας υψηλή ενέργεια, απόδοση και αξιοπιστία. Επιτυγχάνει μια αρμονική ισορροπία μεταξύ της στιβαρής απόδοσης και της εξοικονόμησης ενέργειας. Βασισμένη σε αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα, η Omoda είναι έτοιμη να δημιουργεί συνεχώς προϊόντα που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους απόδοση και για την ανώτερη εμπειρία που προσφέρουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τεχνητή νοημοσύνη επαναπροσδιορίζει το μέλλον

Η συγχώνευση της «νέας ενέργειας + τεχνητής νοημοσύνης» μεταμορφώνει τα αυτοκίνητα από απλά μέσα μεταφοράς σε αναπόσπαστα στοιχεία της μελλοντικής κινητικότητας. Η έννοια της ευφυούς κινητικότητας γίνεται όλο και  περισσότερο πραγματικότητα. Τοποθετημένη σε αυτή τη κομβική συγκυρία, η Omoda έχει κάνει πολλά βήματα στον τομέα της ευφυούς κινητικότητας.

Κατά την Ημέρα Τεχνολογίας, η Omoda αποκάλυψε μια σειρά από τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης που επικεντρώνονται στο μοντέλο Robotaxi, αποτυπώνοντας απτά επιτεύγματά ως προς τα: «εξηλεκτρισμό, ευφυΐα, συνδεσιμότητα και κοινή χρήση» και ξεκλειδώνοντας νέους ορίζοντες για την έξυπνη κινητικότητα του μέλλοντος. Όσον αφορά την έξυπνη αλληλεπίδραση, η ενσωμάτωση του ChatGPT στα οχήματα είναι μια άλλη απολαυστική καινοτομία της Omoda. Ανεβάζει την αλληλεπίδραση οχήματος-χρήστη σε ένα νέο επίπεδο, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν αβίαστα εντολές εργασιών μέσω απλών «συνομιλιών» με τα οχήματά τους, οδηγώντας έτσι σε μια πιο ρευστή, απελευθερωμένη και ανθρωπόμορφη διαδραστική εμπειρία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

Η καινοτομία είναι η ψυχή της ανάπτυξης και η Omoda ερευνά συνεχώς νέες πλατφόρμες και ευφυΐείς λύσεις, συδνυάζοντας παράλληλα την πελατοκεντρική σκέψη στη στρατηγική της. Με την πρόβλεψη των διαφορετικών αναγκών μιας ευρείας βάσης χρηστών, φέρνει επανάσταση στις εμπειρίες υπηρεσιών και εισάγει ζωντανά παραδείγματα.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του «user-first», η Omoda προσπαθεί να συγχρονιστεί σε όλα τα επίπεδα αναγκών του σύγχρονου χρήστη για να βελτιώσει αδιάκοπα το ολοκληρωμένο, χωρίς όρια οικοσύστημά του. Το φιλικό προς το περιβάλλον ποδήλατο, ως το εναρκτήριο παράγωγο προϊόν της Omoda, σηματοδοτεί ένα πρώτο βήμα του οικολογικού σχεδίου της πράσινης κινητικότητας. Με το επικείμενο λανσάρισμα του πλήρως ηλεκτρικού έξυπνου SUV Omoda E5, η Omoda είναι έτοιμη για μια ολοκληρωμένη πρόοδο στην πράσινη ισχύ και την έξυπνη αλληλεπίδραση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μέλλον ξεδιπλώνεται και η ατελείωτη εξερεύνηση της μελλοντικής κινητικότητας της Omoda δείχνει απεριόριστες δυνατότητες και τα στελέχη της εταιρείας έχουν ακράδαντη πεποίθηση ότι η Omoda, με την ολιστική πρακτική της στην πράσινη τεχνολογία, προορίζεται να αποτελέσει ένα νέο παράδειγμα στην πράσινη, έξυπνη κινητικότητα του μέλλοντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ