Η νέα Mercedes G-Wagen βάζει τα στρατιωτικά της

Mercedes-Benz G-Wagen 2021 Military 1

H Mercedes παρουσίασε την στρατιωτική εκδοχή της νέας G-Wagen που προορίζεται για κυβερνητικές υπηρεσίες και σώματα στρατού.

Το Geländewagen της Mercedes έχει παράδοση στα σώματα ασφαλείας διαφόρων κρατών που ξεπερνά τα 40 χρόνια, και αυτές τις μέρες η Mercedes-Benz παρουσίασε τη νέα στρατιωτική έκδοση της τελευταίας γενιάς του μοντέλου.

Mercedes G 350 d Military 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες στον ευρωπαϊκό Τύπο, η νέα έκδοση ειδικών αποστολών της G-Wagen W464 θα ξεκινήσει σύντομα την εμπορική της διάθεση για κράτη που επιθυμούν να ανανεώσουν τον στόλο οχημάτων διάσωσης, πυρόσβεσης και επιτήρησης συνόρων με ένα όχημα που δείχνει ικανό να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ο τελευταίος θα συνεχίσει να διατίθεται για στρατιωτική χρήση, ως μια πιο πιο προσιτή οικονομικά επιλογή.

Η νέα στρατιωτικών προδιαγραφών G 350 d είναι βελτιωμένη σε καίρια σημεία για ακόμα καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες, με αλλαγές στην ανάρτηση, το σύστημα τετρακίνησης και φυσικά την ενδυνάμωση του πετρελαιοκινητήρα. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές, η νεοσύλλεκτη G 350 d προσφέρει και μεγαλύτερη δυνατότητα ρυμούλκησης και φόρτωσης.

Mercedes G 350 d Military 2

Τέλος, η νέα στρατιωτική G-Wagen διαθέτει heavy duty προστατευτικά στο πάτωμα, ενισχυμένους ατσάλινους προφυλακτήρες με εργάτη, off road ελαστικά και snorkel για την αναπνοή του κινητήρα σε περίπτωση διάσχισης μεγάλου υδάτινου κωλύματος. Επιπλέον, πέρα από την επιβατική έκδοση, διατίθεται και ως σασί για να υπηρετήσει τα σώματα ασφαλείας από διάφορα πόστα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ