Η νέα λιμουζίνα του Πούτιν είναι SUV

Aurus Komendant 1

Το νέο SUV της Aurus θα παρουσιαστεί σε μερικές εβδομάδες και ξεχωρίζει για τις πληθωρικές του διαστάσεις.

Το Komendant είναι το νέο μεγάλο SUV της Aurus που θα λανσαριστεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στο Eastern Economic Forum, με την είδηση να ανακοινώνεται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Denis Manturov.

Aurus Komendant 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο μοντέλο της κρατικής Aurus, το Komendant, χρησιμοποιεί την πολυδιαμορφώσιμη πλατφόρμα που φέρει και το αδελφό μοντέλο Senat. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο αποτελεί και την βάση για την προεδρική λιμουζίνα του Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ εδώ και ένα χρόνο διατίθεται προς πώληση στο ευρύ κοινό.

Aurus Komendant 3

Το Aurus Komendant πήρε έγκριση τύπου πριν ακριβώς ένα χρόνο και πλέον είναι έτοιμο για πάρει το πράσινο φως για την έναρξη της παραγωγής του. Το μήκος του νέου SUV της κρατικής Aurus είναι κοντά στα 5,4 μέτρα (5.380 χλστ.) και το μεταξόνιο που φτάνει τα 3,1 μέτρα.

Aurus Komendant 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σύστημα κίνησης του νέου Komendant αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Porsche, με το υβριδικό σύστημα κίνησης να αποτελείται από ένα twin-turbo V8 4,4 λίτρων και ένα ηλεκτρομοτέρ. Η απόδοση του θερμικού μοτέρ φτάνει τους 600 ίππους και τα 880 Nm, συνδυάζεται με αυτόματο σασμάν 9 σχέσεων και επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δλ.. Επιπλέον, το ηλεκτρομοτέρ προσφέρει 38 ίππους και σε περίπτωση kickdown ανεβαίνει στους 63 ίππους για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Aurus Komendant 5

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ