Η νέα Ford Mustang Dark Horse… αλλάζει χρώμα

Ford Mustang

Η καινούρια βαφή Blue Ember σε τόνους θερμού μπλε που δημιουργεί περλέ απόχρωση και συνδυάζεται με μαύρες λωρίδες προσδίδουν αναμφίβολα ιδιαίτερο στυλ στην Ford Mustang Dark Horse.

Αυτή η έκδοση αναδεικνύει περίτρανα τη διαφορετικότητά της, σε σχέση με τα απλά μοντέλα. Στο εξωτερικό, το σκούρο μεταλλικό χρώμα έχει τη δυνατότητα να αλλάζει, παίρνοντας κεχριμπαρένιες αποχρώσεις ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και οι λωρίδες σε γυαλιστερό ή ματ βινύλιο, που είναι βαμμένες στο χέρι, τονίζουν περαιτέρω τον σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Ford Mustang b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό, το μαύρο συνδυάζεται πάλι με το μπλε. Εδώ την παράσταση κλέβει όμως ο επιλογέας ταχυτήτων για το χειροκίνητο μοντέλο από ανοδιωμένο τιτάνιο, ένα πανάλαφρο υλικό που προτιμήθηκε γιατί μπορεί να πάρει εύκολα καμπυλωτό σχήμα. Επιπλέον, δεν θερμαίνεται όταν ο καιρός είναι πολύ ζεστός, αποτρέποντας τυχόν έγκαυμα. Από την άλλη, όσοι επιλέξουν το αυτόματο κιβώτιο με τις 10 σχέσεις, θα χειρίζονται έναν πιο συμβατικό λεβιέ.

Ford Mustang c

Το flat-bottom τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και η λαβή του χειροφρένου είναι επενδυμένα από δέρμα, ενώ οι μπλε ραφές στο ταμπλό, στα καθίσματα και στην κονσόλα ομορφαίνουν περισσότερο την εικόνα της καμπίνας, όπως και τα διάφορα ανθρακονημάτινα στοιχεία. Ακόμη, διατίθενται σπορ bucket της Recaro με μπλε ζώνες ασφαλείας (Appearance Package).

Ford Mustang d
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μηχανικά, η Ford Mustang Dark Horse θα εξοπλίζεται με έναν V8 κινητήρα 5 λίτρων με ισχύ 500 ίππων και 566 Nm ροπής. Οι πωλήσεις της ξεκινούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ