Η μεγαλύτερη απόλυση στην ιστορία: Η Tesla θα διώξει τον ίδιο της τον ιδρυτή

Elon Musk 1

Ο Elon Musk, το αφεντικό της Tesla, πούλησε αυτή την εβδομάδα μετοχές αξίας 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο αμερικανός επιχειρηματίας είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θα πουλήσει μετοχές της Tesla, αλλά δεν τήρησε την υπόσχεσή του και κέρδισε 3,58 εκατομμύρια δολάρια από αυτές που πούλησε, αναστατώνοντας τον Leo Koguan, έναν από τους μεγαλύτερους μετόχους της εταιρείας.

Elon Musk 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Leo Koguan, ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος της Tesla, κατείχε 22,7 εκατομμύρια μετοχές της εταιρείας. Το τρέχον απόθεμά της αποτιμάται στα 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με τον Leo koguan, η πώληση των μετοχών του Elon Musk αποτελεί ένδειξη ότι έχει «παραιτηθεί» από την Tesla. Γι' αυτό ο Koguan πιστεύει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας πρέπει να αντικατασταθεί.

Ο Koguan ήταν από τους θαυμαστές του αφεντικού της Tesla. Τώρα όμως, φαίνεται ότι ο Koguan και ο Musk δεν μοιράζονται το ίδιο όραμα. Με την δήλωσή του ότι το αφεντικό της Tesla πρέπει να αλλάξει άμεσα, ο Koguan εννοεί ότι ο Musk πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση του CEO και να τον αντικαταστήσει κάποιος άλλος.

Elon Musk 3

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Koguan, το Twitter είναι ο λόγος για τον οποίο ο Musk πούλησε πάρα πολλές μετοχές της Tesla. Η πρόσφατη αγορά του Twitter από τον Musk μπορεί να απαιτεί οικονομικούς πόρους για την διαχείρισή της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ, με την αγορά του Twitter από τον Elon Musk, αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η General Motors, η Volkswagen και η Audi σταμάτησαν να βάζουν διαφήμιση στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Και έπεται συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ