Η Lada βρήκε τη λύση: Τα αυτοκίνητα της ξανά με air condition

lada cars russia (

H Lada ανακοίνωσε ότι το πιο δημοφιλές στοιχείο εξοπλισμού της οικογένειας Granta, το air condition, επανέρχεται ξανά στα αυτοκίνητά της.

Λόγω των κυρώσεων των Δυτικών χωρών στη Ρωσία η παραγωγή των Lada σταμάτησε λίγο μετά το ξέσπασμα της εισβολής στην Ουκρανία τον περασμένο Μάρτιο και στη συνέχεια αφότου επανεκκίνησε τον Απρίλιο και για συγκεκριμένα μοντέλα, πραγματοποιείται με πολλές ελλείψεις στον εξοπλισμό τους.

Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με το γεγονός ότι η Lada πριν την εισβολή βρισκόταν στην κατοχή της Renault, που την προμήθευε με τα απαραίτητα εξαρτήματα για την κατασκευή των αυτοκινήτων της, όμως πλέον οι Γάλλοι παρέδωσαν την εταιρεία στο κράτος, το οποίο προσπαθεί να βρει νέους προμηθευτές για να συνεχίσει τις παραγωγές και με τον εξοπλισμό που οφείλει να έχει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lada Granta air condition

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Lada ανακοίνωσε ότι το πιο δημοφιλές της μοντέλο, το Granta, μπορεί από χθες να εξοπλιστεί και με air condition –ένα από τα χαρακτηριστικά του που σίγουρα είχαν εκλείψει και για το οποίο βρέθηκε λύση με κάποιον προμηθευτή.

Μάλιστα, η Lada αναφέρει ότι πριν την εισβολή, το 80% των Granta που πωλούσε στη Ρωσία είχε air condition και πλέον θα μπορεί να καλύψει τη ζήτηση των πελατών της.

Η ρώσικη φίρμα προσφέρει το air condition προαιρετικά στο Granta, με το πακέτο εξοπλισμού να περιλαμβάνει επιπλέον ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, μπροστά ηλεκτρικά παράθυρα, καθώς και προεγκατάσταση ηχοσυστήματος με 4 ηχεία.

Lada Granta
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κόστος για το Lada Granta Sedan με air condition είναι 745.900 ρούβλια (12.086 ευρώ με βάση την τωρινή ισοτιμία), ενώ στην έκδοση liftback, το κόστος ανεβαίνει στα 765.900 ρούβλια (12.410 ευρώ).

Στην περίπτωση του Lada Granta Cross station wagon, η τιμή της έκδοσης με το air condition είναι 811.900 ρούβλια (13.156 ευρώ), όμως περιλαμβάνονται και 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου, κάθισμα οδηγού με ρύθμιση σε ύψος και θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ