Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο της Meloni (video)

Georgia Meloni

Η Giorgia Meloni ανέλαβε τα καθήκοντά της ως πρωθυπουργός της Ιταλίας, ενώ προχώρησε και στην επιλογή αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις της.

Διακριτικά κομψή ήταν η πρώτη επίσημη άφιξη της νέας πρωθυπουργού της Ιταλίας Giorgia Meloni, στο Palazzo Chigi, την έδρα του Υπουργικού Συμβουλίου και επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού της της χώρας.

Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην ιστορία της γειτονικής χώρας κατέφτασε στο Palazzo Chigi ως συνοδηγός μέσα σε μία σκούρου γκρι χρώματος Alfa Romeo Giulia Q2, η οποία συνοδευόταν από μία ίδιου χρώματος Stelvio. Η εν λόγω Giulia δεν είχε διαφορές από το sedan που διατίθεται στο κοινό, εκτός από τα σημαιάκια στα εμπρός φτερά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Giorgia Meloni Alfa Romeo Giulia Veloce Q2

Η συγκεκριμένη Giulia είναι η πισωκίνηση έκδοση του sedan της ιταλικής εταιρείας, η οποία φέρει κάτω από το καπό της τον δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα της Alfa Romeo. Στη συγκεκριμένη έκδοση η απόδοση του δίλιτρου εν σειρά 4κύλινδρου μοτέρ φτάνει στους 280 ίππους και τα 400 Nm ροπής και η ισχύς φτάνει μόνο στον πίσω άξονα μέσω αυτόματου κιβωτίου οχτώ σχέσεων.

alfa romeo giulia
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το μοτέρ σε αυτή την έκδοση και την κίνηση στους πίσω τροχούς η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται για το sedan της Alfa Romeo σε 5,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει στα 243 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη στη γκάμα της Giulia -πλέον είναι διαθέσιμη μόνο ως 4κίνητηQ4- με την ιταλική κυβέρνηση να έχει προμηθευτεί το συγκεκριμένο sedan το 2019, ως μέρος ενός στόλου 10 αυτοκινήτων. Σύμφωνα και με τα όσα επικαλούνται ιταλικά μέσα η εν λόγω Giulia ενδέχεται να φέρει και θωράκιση.

Πριν από αυτό είχε προηγηθεί η επίσκεψή της Meloni στο Palazzo Chigi μέσα σε ένα λευκό Fiat 500 και από ό,τι φαίνεται η πρωθυπουργός της Ιταλίας θα κινείται στη γειτονική χώρα, ίσως και εκτός αυτής, με μάρκες του ομίλου Stellantis, όπως άλλωστε συνηθίζεται για τα μέλη της ιταλικής κυβέρνησης, πόσο μάλλον για τη νέα πρωθυπουργό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ