Η Ford Mustang Mach-E και σε περιπολικό

ford mustang mach e

Η Ford κατασκεύασε ένα πρωτότυπο αστυνομικό όχημα με βάση την ηλεκτρική Mustang Mach-E. 

Η Ford κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο για την πραγματοποίηση των απαραίτητων δοκιμών μετά από πολλά αιτήματα από τις αστυνομικές δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου που αναζητούσαν πιο «πράσινες» λύσεις ανάμεσα στα τετράτροχα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει ήδη αξιολογήσει τη νέα Mustang Mach-E και έχει ζητήσει την πλήρη αξιολόγηση του πρωτότυπου οχήματος. Αξίζει να αναφερθεί ότι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο όχημα αναμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις του Sussex, Surrey, South Wales, Dyfed Powys, Devon & Cornwall και Police Scotland.

ford mustang mach-e police car
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αρχικό πρωτότυπο είναι μία Mustang Mach-E Standard Range AWD, με την Ford να σχεδιάζει να προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμών των εκδόσεων Extended Range RWD (κίνηση στους πίσω τροχούς) και Extended Range AWD (κίνηση και στους τέσσερις τροχούς), που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αυτονομία - και ως εκ τούτου ευελιξία και υψηλή επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα για τη βρετανική αστυνομία.

ford mustang mach e

Η άμεση και ταχύτατη επιτάχυνση του ηλεκτρικού SUV της Ford – η νέα Mustang Mach-E μπορεί να επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα στην έκδοση GT, επιτυγχάνοντας παράλληλα τελική ταχύτητα 180 χλμ./ώρα – θα μπορούσε να είναι ένα χρήσιμο «όπλο» στη μάχη της καταπολέμησης του εγκλήματος, και παράλληλα μια λύση που μπορεί να προσφέρει στις αστυνομικές δυνάμεις ένα από τα πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί και πέρα, τη λύση για το ζήτημα που αφορά την προέλευση της ηλεκτρικής ενέργειας για τη χρήση των μπλε φώτων, των σειρήνων αλλά και του υπόλοιπου εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας του πρωτότυπου αυτοκινήτου, έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι μηχανικοί της Ford.

ford mustang mach e

Η μετατροπή του αρχικής Mustang Mach-E πραγματοποιήθηκε από την Safeguard SVP, τον εξειδικευμένο συνεργάτη της Ford, με έδρα Essex. Ανάμεσα στα στοιχεία εξοπλισμού που τοποθετήθηκαν στο πρωτότυπο αυτοκίνητο περιλαμβάνονται διάφοροι ράβδοι στήριξης και στηρίγματα που διασφαλίζουν την εύρεση κατάλληλων θέσεων για τη λειτουργική χρήση των συγκεκριμένων στοιχείων, αλλά και ότι στο όχημα θα προκληθεί η μικρότερη δυνατή ζημιά.

ford mustang mach e
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ