Η φορητή «εσπρεσιέρα» για το αυτοκίνητο είναι το απόλυτο gadget (Video)

καφετιέρα αυτοκινήτου

Έναν ποιοτικό και πάνω απ’ όλα… χειροποίητη espresso έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαύσουν όσοι περνούν αρκετές ώρες στο αυτοκίνητο με τη συμβολή του απόλυτου gadget.

Την απόλαυση της οδήγησης με εκείνη του καφέ μπορούν πλέον να απολαύσουν όσοι περνούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του πίσω από το τιμόνι.

Κι αυτό χάρη σε μια φορητή εσπρεσιέρα, η οποία εξελίχθηκε ευθύς εξ αρχής ώστε να χαρίζει στον οδηγό και στους επιβάτες ενός οχήματος την δυνατότητα της δημιουργίας ενός ποιοτικού καφέ.

Όλα ξεκινούν από το μέγεθός της, το οποίο είναι προσαρμοσμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβαδίζει με εκείνο μιας τυπικής ποτηροθήκης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καφετιέρα θα συνδέεται με την υποδοχή του αναπτήρα στο αυτοκινήτου, αντλώντας την απαραίτητη ενέργεια ώστε να αναπτύξει την αξιοπρεπέστατη πίεση των 12 bar.

Αρκεί, λοιπόν, να έχει προετοιμάσει κανείς την απαραίτητη δοσολογία είτε να έχει προμηθευτεί τις αντίστοιχες «κάψουλες» και να τοποθετήσει έως 50 ml νερού ώστε να προετοιμάσει μέσα σε μόλις 2,5 λεπτά έναν ολόφρεσκο espresso.

Το νέο kit της Handpresso κοστίζει από 199 ευρώ και φτάνει έως και τα 257,30 ευρώ, ανάλογα με τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει και πέρα απο κάθε αμφιβολία αποτελεί μια χρήσιμη προσθήκη στο «οπλοστάσιο» κάθε οδηγού που δεν θέλει να στερηθεί την αγαπημένη του συνήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ