Η DS στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Νέο DS 7 DS Automobiles 2022

Mε ένα στόλο νέων νέων DS 7 E-TENSE, η γαλλική φίρμα αναλαμβάνει τη μεταφορά επισκεπτών στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Οι δύο κορυφαίες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, είναι οι “Ανδρική Μόδα” και “Haute Couture Φθινόπωρο- Χειμώνας 2023/2024”. Σε αυτές τις δύο εκδηλώσεις, οι μετακινήσεις των δημοσιογράφων του χώρου, των influencers και των δημιουργικών ταλέντων της μόδας, είναι υπόθεση της DS Automobiles που με ένα στόλο από νέα DS 7 E-TENSE καλύπτει αυτή την ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο κορυφαίων στιγμών της χρονιάς, η “Fédération de la Haute Couture et de la Mode” προσκαλεί πολλούς διεθνείς influencers που μετρούν αρκετά εκατομμύρια followers στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ds paris

Θα διασχίζουν το Παρίσι από show σε show και μάλιστα σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών ρύπων, απολαμβάνοντας τη μοναδική άνεση και την ομορφιά του νέου DS 7 με συστήματα μετάδοσης κίνησης με υβριδική τεχνολογία plug-in E-TENSE. Από το λανσάρισμά της, η DS Automobiles έχει θέσει την ηλεκτροκίνηση στο επίκεντρο της στρατηγικής της έχοντας διαθέσιμη μία 100% εξηλεκτρισμένη γκάμα, ήδη από το 2019.

ds 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το 100% ηλεκτρικό DS 3 E-TENSE και τα Plug-in υβριδικά DS 4 E-TENSE, DS 7 E-TENSE και DS 9 E-TENSE με απόδοση από 225 έως 360 ίππους, κάθε DS διατίθεται με ένα εξηλεκτρισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Από το 2024, κάθε νέο μοντέλο της μάρκας θα είναι μόνο 100% ηλεκτρικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ