Η Cupra στο Race of Champions με τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου

Cupra Race of Champions

Η ισπανική φίρμα ταξιδεύει το πλήρως ηλεκτρικό CUPRA UrbanRebel Racing Concept σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις αγώνων αυτοκινήτου για να ανακαλύψει ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός αγώνων στον κόσμο.

Η διοργάνωση είναι ένας knockout διαγωνισμός που συγκεντρώνει μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς για να διαγωνιστούν μέσω μιας σειράς αγώνων με πανομοιότυπα αυτοκίνητα, σε μια προσπάθεια να στεφθεί «ο Πρωταθλητής Πρωταθλητών».

Στη φετινή έκδοση, που θα πραγματοποιηθεί στο Pite Havsbad, 60 μίλια από τον Αρκτικό Κύκλο στη βόρεια Σουηδία, οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι δύο CUPRA UrbanRebel Racing Concept, του 100% ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου που είναι η ενσάρκωση του τι μπορεί να επιτύχει ο ηλεκτρισμός και οι επιδόσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το CUPRA UrbanRebel Concept έχει σχεδιαστεί για την πίστα, με το αγωνιστικό πνεύμα στο επίκεντρο, προσφέροντας 250kW (340 PS) συνεχούς ισχύος και μέχρι 320kW (435 PS) στο αποκορύφωμα. Μπορεί να επιταχύνει από το 0 μέχρις τα 100 km/h σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

«Το CUPRA UrbanRebel Racing Concept είναι η προσωποποίηση του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν συνδυάζεις τους αγώνες με την ηλεκτροκίνηση και το Race Of Champions είναι το απόλυτο γεγονός για να δείξει τον ενθουσιασμό που μπορεί να προσφέρει με τους καλύτερους οδηγούς από όλο τον κόσμο πίσω από το τιμόνι», δήλωσε ο Antonino Labate, Director of Strategy and Business Operations της CUPRA.

Το φετινό Race Of Champions θα είναι το πιο ακραίο που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Η πίστα είναι κατασκευασμένη στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα και η διαδρομή SNOW+ICE θα χρησιμοποιήσει μια απίστευτη παράλληλη πίστα και μια γέφυρα cross-over για να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικοί από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου από τις μεγάλες σειρές μηχανοκίνητου αθλητισμού – συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων πρωταθλητών της Formula 1, Mika Hakkinen και Sebastian Vettel, του πρωταθλητή της σειράς W Jamie Chadwick, των πρωταθλητών World Rally και Rallycross Johan Kristoffersson, Petter Solberg, Travis Pastrana – θα συναντηθούν για μία μοναδική ευκαιρία να διαγωνιστούν σώμα με σώμα σε πανομοιότυπα αυτοκίνητα για να αποφασιστεί ποιος είναι πραγματικά ο πιο γρήγορος από όλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ