Το σκάφος της CUPRA έχει ισχύ 400 ίππων

CUPRA yachts formentor

Ένα νέο, πολύ εντυπωσιακό σκάφος παρουσίασε η CUPRA μαζί με την De Antonio Yachts, το οποίο εμπνέεται από το πρώτο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί ειδικά για τη μάρκα, το CUPRA Formentor.

Το νέο σκάφος που ονομάζεται De Antonio Yachts D28 Formentor, είναι ένα γιοτ υψηλής απόδοσης και μια μοναδική σχεδιαστική άσκηση, που θα θέσει τα θεμέλια για το λανσάρισμα μιας ειδικής περιορισμένης έκδοσης του D28 στα χρώματα της CUPRA στα τέλη του 2021.

Το αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας μεταξύ της CUPRA και του ναυπηγείου με έδρα τη Βαρκελώνη είναι ένα εκθεσιακό σκάφος 400 PS, ικανό να αγγίξει τελική ταχύτητα 40 κόμβων. Το De Antonio Yachts D28 Formentor εκτίθεται στη Marina Vela στο λιμάνι της Βαρκελώνης μαζί με το CUPRA Formentor VZ5, μια ειδική περιορισμένη έκδοση του μοντέλου με πεντακύλινδρο κινητήρα 390 PS, από την οποία μόνο 7.000 μονάδες θα παραχθούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το De Antonio Yachts D28 Formentor έχει μήκος 7,99 μέτρα, με δυνατότητα προσθήκης πλατφόρμας μισού μέτρου. Η εξωτερική σχεδίαση διακρίνεται από μια ξεχωριστή γάστρα χρώματος Petrol Blue, αρκετές πινελιές σε μαύρο χρώμα και ανθρακονήματα μαζί με μια σειρά από διακριτικά στοιχεία.

Η γάστρα με βαθύ V επιτρέπει στο σκάφος μέγιστη ταχύτητα έως 40 κόμβους, καθώς και ομαλή πλεύση. To πλάτος του σκάφους και η κατανομή βάρους προσφέρουν ευρύχωρο κατάστρωμα και σταθερότητα, ενώ η διάταξη των όγκων επιτρέπει άνετη μετακίνηση γύρω από την περίμετρο. Ολόκληρο το κατάστρωμα είναι στο ίδιο επίπεδο, χωρισμένο σε διαφορετικούς χώρους, διαθέτοντας sundeck με καθίσματα και τραπέζια τόσο εμπρός όσο και πίσω και περιλαμβάνοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Η μέγιστη χωρητικότητα του σκάφους είναι 10 άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ