Η αποκάλυψη του νέου Ford Mondeo

Ford Mondeo 2022

Το Ford Mondeo μετασχηματίζεται σε ένα εντυπωσιακό σε διαστάσεις και προδιαγραφές σεντάν διεκδικώντας έναν νέο ρόλο στην γκάμα της μπλε οβάλ φίρμας.

Μια νέα εποχή ξημερώνει για το γνωστό σε όλους Ford Mondeo, το οποίο καλείται πλέον να υποστηρίξει μια πολύ διαφορετική αποστολή από εκείνη που το είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Κι αυτό γιατί η νέα γενιά του καταξιωμένου Ford υιοθετεί μια σειρά χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να φλερτάρει με την κατηγορία των crossovers, υιοθετώντας να σαφώς δυναμικότερο προφίλ.

H διαρροή των πρώτων, επίσημων φωτογραφιών του νέου Ford Mondeo οφείλεται στην κινεζική υπηρεσία στην οποία κατατέθηκαν οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου για την τοπική αγορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Mondeo

Με μήκος που ξεπερνά τα 4,9 μέτρα και σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία παραπέμπουν στην Mustang Mach-E, το Ford Mondeo δείχνει πιο εντυπωσιακό από ποτέ και αν μη τι άλλο ικανό να δώσει συνέχεια στην παρουσία της Ford στην κατηγορία των μεσαίων διαστάσεων σεντάν.

Αν και οι εκδόσεις του αυτοκινήτου οι οποίες πρόκειται να διατεθούν στη γηραιά ήπειρο είναι πολύ πιθανόν να διαφοροποιούνται από εκείνες της κινεζικής αγοράς, αξίζει να αναφέρουμε ότι το μήκος του μεταξονίου στο νέο Ford Mondeo φτάνει τα 2,945 μέτρα και ότι κάτω από το καπό του φιλοξενείται ένας δίλιτρος-υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης απόδοσης 245 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ