Η Alfa Romeo Tonale μεταμορφώνεται σε… pick-up

Alfa Romeo Tonale pickup

Πριν από περίπου έναν χρόνο η Alfa Romeo παρουσίασε την Tonale και πρόσφατα μια plug-in hybrid έκδοση, με τετρακίνηση Q4. Και μετά ακολούθησαν τα φρεσκαρίσματα τόσο της Giulia όσο και της Stelvio.

Η όρεξη της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχει ανοίξει για τα καλά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα ετοιμάζεται να αποκαλύψει και ένα πραγματικό σπορ μοντέλο, μετά την 8C Competizione που κυκλοφόρησε προ 15ετίας.Alfa Romeo Tonale pickup b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολούθως υπάρχουν τόσοι άλλοι λάτρεις της εταιρείας, οι οποίοι σχεδιάζουν πίσω από τους υπολογιστές τους εικονικά αυτοκίνητα, όπως μια Alfa Romeo Guilia σε sedan ή station-wagon εκδοχές. Ανάμεσά τους είναι και ο δημοφιλής καλλιτέχνης του είδους, που υπογράφει ως «Theottle».

Ο προαναφερόμενος έχει οραματιστεί στο παρελθόν να επαναφέρει στη ζωή τη Guiletta, αρχικά ως hatchback μοντέλο και στη συνέχεια ως sedan, όπως ήταν και οι πρόγονοί της. Αυτή τη φορά, το ψηφιακό και άκρως πετυχημένο έργο του, αφορά μια τροποποιημένη Tonale που έχει μετατραπεί σε ένα δυναμικό και πολύ σπορτίφ pick-up.

Alfa Romeo Tonale pickup d

Είμαστε σίγουροι πως αν αποφασίσει κάποια στιγμή στο μέλλον, η Alfa Romeo να αντιπαρατεθεί με την Hyundai και το Santa Cruz ή με το ηλεκτρικό Ford Maverick, θα σκεφθεί απόλυτα σοβαρά να φέρει στην πραγματικότητα και να βάλει στην παραγωγή το ίδιο ή κάποιο παρόμοιο σκίτσο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από τις υποθέσεις, αν όντως συνέβαινε αυτό, κάλλιστα θα μπορούσε να εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά και τετρακίνηση Q4.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ