Η άγνωστη κιβωτός γεμάτη τετράτροχους «θησαυρούς». Πού βρίσκεται;

Το γκαράζ μυστήριο με τους τετράτροχους θησαυρούς 2022

Ένα υπόγειο γκαράζ που κρύβει μέσα του δεκάδες αυτοκίνητα αξίας έχει προξενήσει το ενδιαφέρον χιλιάδων φίλων των τεσσάρων τροχών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τίτλο το «Γκαράζ Μυστήριο», ο χρήστης του προφίλ «ManuelRivera11» που μετρά πάνω από 400.000 ακόλουθους στο Facebook δημιούργησε ένα άλμπουμ γεμάτο φωτογραφίες, το οποίο έχει προκαλέσει τον δικό του ντόρο, έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια και έχει διαμοιραστεί δεκάδες χιλιάδες φορές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται να προέρχονται από το ίδιο γκαράζ, ένα γκαράζ που κρύβει μέσα του έναν πραγματικό θησαυρό για τους φίλους των τεσσάρων τροχών και ακόμη περισσότερο για εκείνους που τρέφουν μια ιδιαίτερη προτίμηση για δυναμικές εκδόσεις αυτοκινήτων που έχουν κατασκευαστεί από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και έπειτα.

Τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο γκαράζ μυστήριο είναι κυρίως γερμανικά και είναι άγνωστο αν ανήκουν σε έναν ή περισσότερους ιδιοκτήτες. Ειδικά οι φίλοι της BMW θα βρουν εκεί πολλά από τα πλέον γνωστά μοντέλα των Βαυαρών, σε πάρα πολύ καλή κατάσταση παρά το παχύ στρώμα σκόνης που τα καλύπτει, όπως είναι η BMW M3 σε πολλές διαφορετικές γενιές της αλλά και η BMW M5.

Στο υπόγειο γκαράζ βλέπουμε επίσης και εκπροσώπους από τις Porsche και Mercedes, ενώ δεν λείπουν και εξωτικές ιταλικές δημιουργίες, όπως είναι μια κατακόκκινη και άκρως συλλεκτική Lancia Delta Integrale.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τα μοντέλα με τη σκόνη που τα καλύπτει, φαίνονται να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ σε κάποια από αυτά η μπαταρία τους είναι ακόμη ζωντανή, κάτι που σημαίνει ότι δέχονται έστω και μια ελάχιστη φροντίδα.

Το πού βρίσκεται αυτό το μυστήριο γκαράζ δεν φαίνεται να το γνωρίζει κανείς, ενώ και από τα χιλιάδες σχόλια που έχουν γίνει στην ανάρτηση του ο «ManuelRivera11» δεν προκύπτει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Αν υποθέσουμε ότι τις φωτογραφίες τις τράβηξε ο ίδιος, τότε μια λογική υπόθεση που προκύπτει είναι ότι το γκαράζ μυστήριο βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του στο Μεξικό, παρόλο που μία από τις BMW φαίνεται να φέρει πινακίδες Γενεύης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το μυστηριώδες γκαράζ σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ