Νέα έφοδος της Τροχαίας - Χωρίς δίπλωμα έμειναν 45 οδηγοί στην Παραλιακή

troxaia1000

Η Τροχαία βεβαίωσε 134 παραβάσεις και ακινητοποίησε 4 οχήματα ενώ επίσης πραγματοποίησε και μία σύλληψη.

Δίχως τέλος είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιεί η Τροχαία στην Παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου με σκοπό την αντιμετώπιση αυτοσχέδιων αγώνων και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων. Στο νέο μπαράζ ελέγχων καταγράφηκαν 134 παραβάσεις, 4 ακινητοποιήσεις οχημάτων και μία σύλληψη!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βεβαιώθηκαν 134 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, ενώ διαπιστώθηκαν 4 πλημμεληματικές παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και σε βάρος ενός ατόμου, από αυτά, ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Ακολούθως ελέγχεται εάν ο συλληφθείς είχε οργανωτικό ρόλο στην διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων.

Από τις 134 παραβάσεις οι 28 αφορούσαν σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 19 σε μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 14 σε υπερβολική ταχύτητα, οι 9 σε επικίνδυνους ελιγμούς, οι 2 σε ΚΤΕΟ, οι 2 σε παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας, η μία σε ανασφάλιστο όχημα, η μία σε φθαρμένα ελαστικά και οι 58 σε λοιπές παραβάσεις.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας επίσης αφαίρεσαν 38 Άδειες Κυκλοφορίας, 45 Άδειες οδήγησης και 12 πινακίδες κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν 4 οχήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν, θα πυκνώσουν και θα ενταθούν, με σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την προστασία οδηγών, επιβατών και πεζών. Με νέα τεχνολογικά μέσα, με ορθολογική σχεδίαση των ελέγχων και με κατά γράμμα τήρηση της νομιμότητας θα βελτιωθεί άρδην η κατάσταση στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ