Έβαλαν γάλα αντί για λάδι στον κινητήρα: Δείτε τι έγινε (+video)

Έβαλαν γάλα αντί για λάδι στον κινητήρα. Δείτε τι έγινε 2022 video

Τι γίνεται αν αντικαταστήσουμε το ζωτικής σημασίας λάδι του κινητήρα μας με κάποιο άλλο υγρό όπως το... WD40 ή το γάλα; Δείτε και εσείς στο ακόλουθο video.

Οι συμβουλές και τα χρηστικά videos για το αυτοκίνητο προσφέρουν αναμφίβολα πολύτιμες «υπηρεσίες» σε εκείνους που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα και να αναπτύξουν τη σχέση που έχουν με το αυτοκίνητο τους. Ωστόσο λίγο χιούμορ πού και πού είναι απαραίτητο, όπως και τα videos που διακωμωδούν αυτή τη σχέση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου.

Σε ένα χιουμοριστικό video που αξίζει της προσοχής σας οι συντελεστές του καναλιού «Car Throttle» στο YouTube πήραν στα χέρια τους ένα από τα εμβληματικά λονδρέζικα ταξί με σκοπό να ταλαιπωρήσουν τον κινητήρα του προς τέρψη του κοινού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το υποθετικό σενάριο που έχουν θέσει οι συντελεστές είναι ότι βρίσκονται στην έρημο, στη μέση του πουθενά, αλλά έχει έρθει η ώρα να αντικατασταθούν τα λάδια του κινητήρα, κάτι που πρέπει να γίνει πάση θυσία, με ό,τι υγρό υπάρχει διαθέσιμο.

Οι δύο παρουσιαστές, αφού αδειάσουν τα λάδια που βρίσκονται ήδη στο μοτέρ, προχωρούν στην αναπλήρωσή τους με μια σειρά από υγρά, ένα κάθε φορά, όπως είναι το WD40, το baby oil, το υγρό για το υδραυλικό τιμόνι και έπειτα οδηγούν για μερικά λεπτά για να δουν τι θα συμβεί.

Μετά τα βιομηχανικά υγρά το «πείραμα» μεταφέρεται νοερά σε ένα δάσος και επαναλαμβάνεται με… βρώσιμα ρευστά όπως είναι το μέλι και το γάλα. Το αποτέλεσμα των πειραμάτων μπορείτε να το δείτε ακολούθως με το λονδρέζικο ταξί να αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση «σκληρό καρύδι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ