Κρεμάστηκε από την πόρτα πανάκριβης Bugatti για να κερδίσει λίγους followers (video)

Bugatti Chiron Door Sea

Δεν έχει όριο η ευρηματικότητα εντελώς ηλίθιων ιδεών κάθε κρετίνου υπερπλούσιου που προσπαθεί να σκοτώσει το χρόνο του κυνηγώντας ένα video που θα γίνει viral. Αυτός εδώ κρέμεται από την πόρτα μιας Bugatti Chiron πάνω από τη θάλασσα.

Η ιδέα του ξεπερνά ακόμα και την λαμπρή σκέψη που είχε πρόσφατα ένας Τσέχος εκατομμυριούχος να πιάσει την τελική ταχύτητα της -παράνομης, παρεμπιπτόντως- Chiron του στην Autobahn, να ποστάρει το βιντεάκι στο YouTube και να πέσει σαν γινωμένο φρούτο στη δαγκάνα του Νόμου. Ο χρόνος που πέρασε στο κρατηρήριο θα του έδωσε τη δυνατότητα να το σκεφτεί, ίσως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μετά ήρθε αυτός, ο «Driver» όπως γράφει το μπλουζάκι του. Πιθανώς την ώρα που η ταλαίπωρη υπηρεσία καθάριζε την τουαλέτα του σούπερ-γιότ του που φαίνεται δίπλα στις εικόνες, προσπάθησε να σκεφτεί την πιο ηλίθια ιστορία που θα μπορούσε να εξυφάνει για να την ανεβάσει στο Instagram και να πάρει λίγη δημοσιότητα.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, σκηνοθέτησε μια περίσταση που τον βρήκε να κρατιέται από την πόρτα της Bugatti Chiron του πάνω από τη θάλασσα, και να πασχίζει να ανέβει στη μαρίνα για να σωθεί από το μπάνιο στα -μολυσμένα από το σκάφος του- νερά. Τα κατάφερε, ατυχώς.

Ο άνδρας αυτός φαίνεται αρκετά ογκώδης και βαρύς, και μάλλον στο όλο γύρισμα δεν φάνηκε να ανησυχεί για τη ζημιά που θα προκαλούσε στην πόρτα της Chiron - η οποία πόρτα μπορεί να κοστίζει σχεδόν όσο ένα μικρό αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σύνδεσμοι της πόρτας με το αμάξωμα είναι ένα λεπτό σημείο του αυτοκινήτου, με πολλά κινούμενα μέρη. Πρέπει να είναι ρυθμισμένοι και ευθυγραμμισμένοι με απόλυτη ακρίβεια, ώστε να κρατούν την ισορροπία της κατανομής βάρους της πόρτας και να τη σφραγίζουν απόλυτα από τις καιρικές συνθήκες και τον αέρα.

Κατά πάσα πιθανότητα, έτσι, μετά από αυτό το ακροβατικό του Driver -που μάλιστα κρέμεται από το μέσον της πόρτας προκαλώντας της ακόμη περισσότερη καταπόνηση- πιθανότατα θα χρειαστεί να επισκεφτεί την τοπική αντιπροσωπεία της Bugatti για μια επισκευή. Και για τον λογαριασμό που θα ακολουθήσει. Αλλά τι είναι τα λεφτά μπροστά σε λίγους ακόμη followers ηλιθίων;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ