«Φύτεψε» σκάλα στο δρόμο -Ο απίστευτος τρόπος που ανακάλυψε Έλληνας για να μην του κλείνουν το γκαράζ

σκάλα στον δρόμο πάρκινγκ Ελλάδα

Όλη του τη φαντασία επιστράτευσε ένας κάτοικος στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να θωρακιστεί από τους οδηγούς που κλείνουν το γκαράζ του.

Με δεδομένο ότι η εύρεση μιας θέσης στάθμευσης αποτελεί για τους περισσότερους οδηγούς έναν καθημερινό «Γολγοθά», πολλοί αποφασίζουν να αποφύγουν την ατελείωτη ταλαιπωρία σταθμεύοντας το αυτοκίνητό τους σε θέσεις που δεν είναι και τόσο νόμιμες.

Κάποιοι διπλοπαρκάρουν, άλλοι ανεβαίνουν σε πεζοδρόμια, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που «ρισκάρουν» να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους σε είσοδο πάρκινγκ πολυκατοικίας.

Με το τελευταίο φαινόμενο φαίνεται πως έχει τεθεί πολλάκις αντιμέτωπος ένας κάτοικος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος αποφάσισε να θωρακιστεί από τους «αδίστακτους» οδηγούς, τοποθετώντας μια… σκάλα μπροστά στην είσοδο του γκαράζ του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προκειμένου, μάλιστα, να μη τη μετακινήσει κανένας, «φύτεψε» έναν στύλο στην άσφαλτο και έδεσε πάνω του τη σκάλα και μάλιστα την ασφάλισε με κλειδαριά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο συγκεκριμένος τρόπος φυσικά δεν είναι νόμιμος, αλλά κανείς δεν έχει επέμβει.

Υπενθυμίζεται ότι η στάθμευση μπροστά από είσοδο απαγορεύεται, όπως επίσης και η «προσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος με εγκαταστάσεις ή εμπόδια» (Άρθρο 48 του ΚΟΚ).

O δρόμος μπροστά από το σπίτι μας ή την πολυκατοικία όπου ζούμε είναι δημόσιος και ως εκ τούτου απαγορεύεται η κατάληψή του. Όποιος δεν συμμορφώνεται με την παραπάνω διάταξη τιμωρείται σύμφωνα με τον K.Ο.Κ. με διοικητικό πρόστιμο 400 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ