Δύο Ford Ranger Raptor κατακτούν την κορυφή της χιονισμένης Πεντέλης (video)

Ford Ranger Raptor στην κορυφή της Πεντέλης

Τα χιόνια που έπεσαν τον περασμένο Δεκέμβριο στην Πεντέλη δεν πτόησαν τους οδηγούς αυτών των δύο Ford Ranger Raptor που έφτασαν μέχρι την κορυφή.

Το δικό τους δρόμο «χάραξαν» δύο Ford Ranger Raptor στα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη, όταν η Πεντέλη είχε ντυθεί με την... λευκή γιορτινή της φορεσιά.

Με το χιόνι να πέφτει ακόμη τα δύο Ranger Raptor δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα με το απάτητο χιόνι που βρήκαν στο διάβα τους χαράσσοντας τη δική τους πορεία για να προσφέρουν μοναδικές εικόνες στους οδηγούς. Ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους οι άνθρωποι του Youtube καναλιού SpeedSectorCom, ανάρτησαν και ένα σχετικό video για να απολαύσουμε και εμείς αυτές το υπέροχο σκηνικό και φυσικά να… ζηλέψουμε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το θηρίο που ακούει στο όνομα Ranger Raptor έχει πολλές και σημαντικές αλλαγές στα μηχανικά του μέρη, έναντι, των υπόλοιπων εκδόσεων του pick up της Ford, αλλαγές που φέρουν τη σφραγίδα της Ford Performance.

Οι πιο σημαντικές από αυτές αφορούν τις βελτιώσεις που έχουν γίνει στην προστασία του κάτω μέρους, στις ενισχύσεις στο πλαίσιο τύπου σκάλας, στο ισχυρότερο σύστημα πέδησης, στην ανάρτηση και φυσικά στην τοποθέτηση των αμορτισέρ της Fοx με τις μεγαλύτερες διαδρομές. Ο κινητήρας του είναι ο 2λιτρος turbo EcoBlue diesel των 213 ίππων.

Η ποιοτικότατη λειτουργία των τελευταίων συντελεί στα μέγιστα στην… ισοπεδωτική αίσθηση που περνά το Raptor στον οδηγό του, όταν αυτός κινείται γρήγορα στην άσφαλτο, αλλά ακόμη περισσότερο στο φυσικό του στοιχείο: σε κακοτράχαλο έδαφος που θα οδηγούσε τα περισσότερα SUV της αγοράς σε αναστροφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ