Αυτό είναι το νέο Ford Mondeo

Ford Mondeo 2022

Μετά από μια σειρά λιγότερο ή περισσότερο αποκαλυπτικών διαρροών στον μαγικό κόσμο του Διαδικτύου, η Ford αποκαλύπτει το νέο Mondeo το οποίο για την ώρα απευθύνεται στην κινεζική αγορά.

Τη μεγάλη επιστροφή της Ford στην κατηγορία των μεσαίων διαστάσεων sedan σηματοδοτεί η νέα γενιά του Mondeo, η οποία αποτελεί «τέκνο» του κέντρου σχεδιασμού που διατηρεί η μπλε οβάλ φίρμα στη Σαγκάη της Κίνας.

Η αλλαγή στη σχεδιαστική φιλοσοφία του Mondeo είναι εμφανής, δηλώνοντας την πρόθεση των ανθρώπων της Ford να χαρίσουν στο επιβλητικό sedan την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην κατηγορία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστική είναι η σχεδίαση του προτεταμένου ρύγχους με την κεντρική εισαγωγή αέρα να συνδέεται οπτικά με τους προβολείς, ωστόσο, ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι παράδειγμα του πίσω τμήματος, παραπέμποντας -όχι τυχαία- σε Mustang.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, ωστόσο, ακόμα κι αν αποκαλυφθούν θα αφορούν στην κινεζική αγορά και όχι την ευρωπαϊκή.

Άλλωστε είναι πιθανόν η ευρωπαϊκή εκδοχή του αυτοκινήτου να διαφοροποιείται και αισθητικά, ακολουθώντας έναν διαφορετικό, περισσότερο εκδρομικό προσανατολισμό υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά ενός crossover.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ