Ford Focus: Με 8ετή εγγύηση και όφελος που πλησιάζει τα 2.000 ευρώ

Ford Focus 2024 1

Η Ford προσφέρει το ανανεωμένο Focus με νέα μειωμένη τιμή που συνδυάζεται με χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και καλύπτεται από οκτώ χρόνια εγγύησης.

Το Ford Focus είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγορίας που δεν έχασε ποτέ τον στόχο του. Στην τελευταία τέταρτη γενιά του, συνεχίζει με αμείωτη ένταση να προβάλλει τα ιδανικά και τις αξίες της Ford σε ένα οικογενειακό, ασφαλές και οδηγικά ευχάριστα αυτοκίνητο, αποτελώντας τον κύριο εκφραστή της εξαίρετης οδηγικής ταυτότητας της εταιρείας.

Ford Focus 2024 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οποία ταυτότητα έχει περάσει και στα υπόλοιπα αυτοκίνητά της, όμως το Focus είναι αυτό που την διαφημίζει στον απόλυτο βαθμό. Και σε συνδυασμό με τον πιο σύγχρονο και αναβαθμισμένο τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά χαρακτήρα του μετά την ανανέωση, το Focus παραμένει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση και ο σπορ χαρακτήρας του Focus έχει ενταθεί στην ανανεωμένη του γενιά, έχοντας ενσωματώσει και νέα στοιχεία που αναδεικνύουν τον σύγχρονο χαρακτήρα του, όπως είναι τα LED Matrix φωτιστικά σώματα με εξαιρετική απόδοση και δέσμη φωτός που κάνουν τη νύχτα, μέρα.

Ford Focus 2024 3

Το δυναμικό αμάξωμα του 5θυρου Focus όμως αντανακλά ακόμα περισσότερο τις σπορ καταβολές του μέσω των εκδόσεων ST-Line που παραδοσιακά συνδυάζουν τον σπορ αισθητικό χαρακτήρα, με επιπλέον εξοπλισμό και στοιχεία που συναντά κανείς σε ακριβότερης κατηγορίας αυτοκίνητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η ιδιαίτερη όσο και ευχάριστη έκδοση ST-Line, ολοκληρώνει τον χαρακτήρα και στο εσωτερικό του Focus, εκεί όπου η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οι μεγάλοι χώροι και ο σύγχρονος διάκοσμος, συναντούν τα σπορ στοιχεία της. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, το κορυφαίο infotainment SYNC 4 με την οθόνη των 13,3 ιντσών και το ενσωματωμένο modem, καθώς και το προαιρετικό Head up display με διαγώνιο επίσης 12,3 ινστών είναι τα στοιχεία που χαρίζουν στο Focus μια μοναδική αίσθηση πληρότητας και σύγχρονης αισθητικής, διαμορφώνοντας ένα εντυπωσιακό και φιλόξενο περιβάλλον.

Ford Focus 2024 5

Άλλο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Focus είναι η πλούσια και «γεμάτη» γκάμα κινητήρων που διαθέτει. Η οποία ξεκινά από 1000άρη EcoBoost κινητήρα των 125 ίππων που συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης mHEV με αποτέλεσμα να συνδυάζει τις καλές επιδόσεις και την άμεση απόκριση με την χαμηλή κατανάλωση. Με τα ίδια αλλά και τονισμένα χαρακτηριστικά, προσφέρεται και η ισχυρότερη έκδοση αυτού του κινητήρα, αποδίδοντας 155 ολοζώντανους ίππους, ενώ στην κορυφή της γκάμας του βρίσκεται το κορυφαίο hot hatchback, η έκδοση ST που εφοδιάζεται με κινητήρα EcoBoost 2,3 λτ. και απόδοση 280 ίππων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα παραπάνω δεδομένα, το Focus αποδεικνύεται μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην αγορά των μικρομεσαίων αυτοκινήτων, που όμως τώρα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσω των νέων χαμηλότερων τιμών που το προσφέρει η Ford.

Ford Focus 2024 4

Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την έκδοση του Ford Focus που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και να την αποκτήσουν εύκολα και με όφελος 1.972 ευρώ, με χαμηλή προκαταβολή που ξεκινά από 5.614 ευρώ, σε συνδυασμό με σταθερό προνομιακό ονομαστικό επιτόκιο 2,99%. Και όλα αυτά με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής της υπόλοιπης αξίας του αυτοκινήτου με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Focus ST-Line 1.0 EcoBoost 125 PS
Αξία αυτοκινήτου: 28.070 ευρώ
Προκαταβολή: 5.614 ευρώ
Ποσό χρηματοδότησης: 22.456 ευρώ
Διάρκεια χρηματοδότησης (μήνες): 60
Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο: 2,99%
Μηνιαία δόση: 409,42 ευρώ
Έξοδα εγκρίσεως δανείου: 280 ευρώ
Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης): 4,2%

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ