Το Νοέμβριο το νέο Tesla Roadster

Tesla Roadster

Το ηλεκτρικό sportscar της Tesla, που έχει σχεδόν αναχθεί στη σφαίρα του μύθου λόγω της πολυετούς του καθυστέρησης, ενδέχεται να αποκαλυφθεί στην τελική του έκδοση παραγωγής στο Los Angeles Auto Show στις 18-27 Νοεμβρίου.

Το Tesla Roadster, όπως και το pickup Cybertruck και το φορτηγό Semi, γνώριζαν πρωτοφανείς και επανειλημμένες καθυστερήσεις να βγουν στην παραγωγή λόγω της κρίσης της παγκόσμιας έλλειψης microchips - που έπληξε σε μεγάλο βαθμό την αμερικανική εταιρεία. Η Tesla αποφάσισε να δώσει έμφαση, τα τελευταία χρόνια, στην παραγωγή των Model 3 και Model Y, για να καλύψει την αυξημένη ζήτηη παγκοσμίως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, το 2023 φαίνεται ότι θα έρθει πλέον ο καιρός να περάσουν στην παραγωγή και στην αγορά τα Roadster, Cybertruck και Semi, καθώς η εταιρεία του Elon Musk βρίσκει λύσεις για τους ημιαγωγούς με σκοπό να αντιμετωπίσει τον όλο και αυξανόμενο ανταγωνισμό και να ανακτήσει μέρος των χαμένων της μεριδίων από τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι φήμες ότι το Tesla Roadster θα αποκαλυφθεί -στην τελική του έκδοση παραγωγής- στο Σαλόνι του Λος Άντζελες προέκυψε από την παρατήρηση ότι στην αφίσα και σε όλες τις μπροσούρες της έκθεσης διαγράφεται ξεκάθαρα η σιλουέτα και το ρύγχος του ηλεκτρικού αμερικανικού sportscar.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσίαση του αυτοκινήτου στην Καλιφόρνια θα είχε σαφή λογική, αν πρόκειται το Roadster όντως να βγει στην παραγωγή το 2023 - κάτι που επιβεβαίωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης και διοικητής της εταιρείας Elon Musk.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ