Φιάσκο με το αυτοκίνητο της Τουρκίας -Άσχημα νέα για το καμάρι του Ερντογάν

Togg T10X 1

Η κυκλοφορία του πρώτου ηλεκτρικού SUV των Τούρκων στην Ευρώπη αναβάλλεται, δημιουργώντας σύγχυση στα στελέχη της εταιρείας.

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Τουρκίας, το Togg T10X, δεν αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα την εμπορική του καριέρα στις αγορές της Δυτική Ευρώπης, παρά τα σχέδια της Togg για παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο στις αρχές του επόμενου έτους.

Togg T10X 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Togg ανέφερε σε γερμανικά Μέσα ότι θα υπάρξει μια απαραίτητη αναβολή των παραδόσεων τουλάχιστον μέχρι το 2026, για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Αυτός είναι η τεράστια εγχώρια ζήτηση του νέου ηλεκτρικού μοντέλου, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και δεν επιτρέπει να πραγματοποιηθούν εξαγωγές στο εξωτερικό.

Togg T10X 3

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Togg, το T10X έχει πάνω από 180.000 παραγγελίες το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, αναγκάζοντας τους διευθυντές της εταιρείας να αυξήσουν την ημερήσια παραγωγή από 40 αυτοκίνητα την ημέρα σε 160.

Togg T10X 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Gurcan Karakash, ανέφερε ότι εάν είχε συμβεί μία παρόμοια κατάσταση σε κάποια άλλη αυτοκινητοβιομηχανία, θα προκαλούσε παραιτήσεις ανθρώπων, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση εκείνοι το βλέπουν ως μια περίοδο χάριτος για βελτίωση και αύξηση των ποιοτικών ελέγχων.

Togg T10X 5

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα δώσει χρόνο στη νέα αυτοκινητοβιομηχανία να επιβεβαιώσει ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν σωστά και να επιλυθεί οποιαδήποτε ασυνήθιστη κατάσταση ή σφάλμα που σχετίζεται με τη σταθερότητα του λογισμικού των αυτοκινήτων προς εξαγωγή.

Togg T10X 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Togg παρουσίασε το Τ10Χ ως ανταγωνιστή του Volkswagen ID.4 και εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 215 ίππων. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει δύο επιλογές στα πακέτα μπαταριών, ένα με χωρητικότητα 52,4 kWh και ένα με 88,5 kWh, με το πρώτο να υπόσχεται αυτονομία 314 χλμ. και το δεύτερο 520 χλμ.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ