Η Ferrari Purosangue ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο χιόνι

Ferrari Purosangue snow

Το τετρακίνητο Super-SUV της Ferrari αντιμετωπίζει την ολισθηρή χιονισμένη επιφάνεια με τους 725 ίππους του, στο video ενός ιδιώτη που έγινε viral στο Instagram.

Το video, που ανέβασε στην πλατφόρμα ο χρήσης με την ονομασία «carmeloraco», δείχνει την Purosangue να βρυχάται με τον V12 κινητήρα της σε ένα τερέν που ποτέ άλλοτε κανένα supercar της Ferrari δεν «αισθανόταν» ως οικείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς η ιταλική εταιρεία ολοκληρώνει την κατασκευή των πρώτων αντιτύπων του Super-SUV της που θα διατεθούν στους πρώτους αγοραστές που την παρήγγειλαν, και δεδομένου ότι έχει ήδη προπωλήσει όλη την παραγωγή του 2022 και του 2023, αυτό το video δίνει στους μελλοντικούς κατόχους μιας Pursonague μια πρώτη ιδέα για τις εκτός δρόμου ικανότητες του ιταλικού αυτοκινήτου.

Θυμίζουμε ότι η Purosangue (που σημαίνει «καθαρόαιμη») αποκαλύφθηκε επίσημα το Σεπτέμβριο του 2022 και είναι το πρώτο δημιούργημα της εταιρείας του Μαρανέλο με αυξημένο ύψος από το έδαφος, και εκτός δρόμου ικανότητες που της χαρίζουν το σύστημα τετρακίνησης και τα SUV χαρακτηριστικά της. Ενδεικτικό είναι ότι το ύψος της φτάνει τα 1,589 μέτρα, ενώ μία 812 Superfast δεν ξεπερνά τα 1,276 μ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρύβει κάτω από το καπό της τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 ισχύος 725 ίππων, ο οποίος της χαρίζει τελική ταχύτητα 310 km/h - εκ των οποίων τα πρώτα 100 km/h έρχονται σε 3,3 δευτερόλεπτα, και τα 200 km/h σε 10,6''. H Purosangue θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις της Ferrari σε δυσθεώρητα επίπεδα, σε μια κατηγορία που διαπρέπουν εμπορικά οι Lamborghini Urus και Porsche Cayenne.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ