Το νέο Ford Explorer για πρώτη φορά στην Ελλάδα -Πού θα το δείτε

Ford Explorer 2024 1

Η Ford Motor Ελλάς πραγματοποιείαυτές τις μέρες την επίσημη πρεμιέρα του νέου ηλεκτρικού SUV στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Η Ford περνά σε μία νέα εποχή με την παρουσίαση του ηλεκτρικού Explorer. Το νέο μοντέλο κατασκευάζεται στην Ευρώπη, στο αναβαθμισμένο εργοστάσιο της εταιρείας στην Κολωνία, και το εμπορικό του λανσάρισμα έχει οριστεί για τους επόμενους μήνες.

Ford Explorer 2024 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Ford Explorer διατίθεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού (Explorer και Explorer Premium) και με τρία ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. Το βασικό είναι πισωκίνητο με ισχύ 170 ίππων και ακολουθεί η αντίστοιχη πισωκίνητη έκδοση των 286 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται η έκδοση των 340 ίππων με ένα ηλεκτρομοτέρ σε κάθε άξονα που εξασφαλίζει και χαρακτηριστικά τετρακίνησης.

Ford Explorer 2024 3

Ο οδηγός από την πλευρά του θα μπορεί να επέμβει στην λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, μέσω των προγραμμάτων λειτουργίας Normal, Sport, Eco, Individual και Traction, και να το φέρει στα μέτρα του ανάλογα την επιθυμία ή το τερέν που κινείται.

Ford Explorer 2024 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης και στις δύο εκδόσεις, με την «ομπρέλα» συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού να περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα μέσα προστασίας και αποτροπής σύγκρουσης. Παράλληλα, ορισμένα από αυτά διευκολύνουν τον οδηγό στην καθημερινότητα του, δημιουργώντας ένα αγχολυτικό και άνετο περιβάλλον οδήγησης.

Ford Explorer 2024 6

Το νέο ηλεκτρικό SUV της Ford θα κοσμεί το περίπτερο της Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο - Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Ford Explorer 2024 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για την πρώτη φορά που θα κάνει την εμφάνισή του μπροστά στο ελληνικό κοινό, επιδεικνύοντας από πρώτο χέρι τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του, που θα σας συνοδεύσουν σε κάθε νέα συναρπαστική περιπέτεια.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ