Έτσι «χτυπούν» οι κλέφτες των αυτοκινήτων -Χιλιάδες ευρώ κάνουν φτερά σε δευτερόλεπτα (Video)

Porsche Panamera κλέφτης

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς τη χρήση κάποιου εξοπλισμού, οι κλέφτες αρπάζουν τους προβολείς μιας Porsche Panamera, φεύγοντας ανενόχλητοι με λεία μερικών χιλιάδων ευρώ.

Ένα νέο τρόπο για να γεμίζουν εύκολα και γρήγορα τις τσέπες τους με χρήμα έχουν βρει οι απανταχού αετονύχηδες, τοποθετώντας στο στόχαστρό τους ανταλλακτικά αυτοκινήτων τα οποία όχι μόνον έχουν μεγάλη αξία, αλλά αφαιρούνται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το video που ακολουθεί αποκαλύπτει μια ιδιαίτερα επικίνδυνη μόδα που θέλει τους κλέφτες των αυτοκινήτων να αρπάζουν -στην κυριολεξία- εξαρτήματα, αδιαφορώντας για το... κυρίως μενού.

Στην προκειμένη περίπτωση στόχος των αετονύχηδων ήταν οι προβολείς μιας Porsche Panamera, οι οποίοι αφαιρέθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία, χωρίς μάλιστα να γίνει χρήση κάποιου εξοπλισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θρασύτατος ληστής στάθμευσε το αυτοκίνητό του περίπου μισό μέτρο μπροστά από την Porsche Panamera και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αφαίρεσε τους προβολείς με τα ίδια του τα χέρια, τραβώντας τους με δύναμη.

Porsche Panamera κλέφτης

Στη συνέχεια τοποθετεί τους προβολείς στο χώρο των αποσκευών και απομακρύνεται από το σημείο έχοντας πετύχει το σκοπό και προκαλέσει μια ζημιά μερικών χιλιάδων ευρώ στον ιδιοκτήτη του γερμανικού sportscar.

Για κακή του τύχη, βέβαια, το σημείο στο οποίο ήταν σταθμευμένη η Porsche Panamera υπήρχε τοποθετημένη μια κάμερα, με αποτέλεσμα ο ταχυδακτυλουργός ληστής να γίνει διάσημος για τις ικανότητές του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία και δεν θεωρείται μεμονωμένο, καθώς ανάλογα συμβάντα έχουν καταγραφεί και σε άλλες χώρες, με θύματα μοντέλα άλλων premium κατασκευαστών.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι η Porsche έχει λάβει γνώση για την ευκολία με την οποία «ξεκουμπώνουν» οι προβολείς της Panamera, με αποτέλεσμα να αλλάξει τον τρόπο στερέωσής τους στο αμάξωμα στα μοντέλα από το 2018 και μετά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ