Ετοιμοπαράδοτα και με άμεσο όφελος τα ηλεκτρικά των VW, Audi και Skoda στην Ελλάδα

Volkswagen ID.4

Με στόχο τη διευκόλυνση της απόκτησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, η Kosmocar προσφέρει τα μηδενικών ρύπων μοντέλα της με άμεσο όφελος.

Ακόμα πιο εύκολη καθιστά η Kosmocar την απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, μέσω μιας νέας πρωτοβουλίας σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen, Audi και Skoda.

Ειδικότερα, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar αξιοποιεί τη δυνατότητα εκχώρησης στο πλαίσιο του 2ου Κύκλου του προγράμματος του «Κινούμαι Ηλεκτρικά», επιτρέποντας στους πελάτες της να επωφεληθούν άμεσα από την επιδότηση που φτάνει έως και τις 8.000 ευρώ.

Audi Q4 e-tron
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης δεν θα χρειαστεί να περιμένει το πότε θα εγκριθεί η αίτησή του στο Κινούμαι Ηλεκτρικά για να του κατατεθεί το ποσό της επιδότησης.

Διότι η Kosmocar θα αφαιρέσει το συγκεκριμένο ποσό από την τιμή πώλησης του ηλεκτρικού οχήματος. Και μόλις εγκριθεί η αίτηση στο Κινούμαι Ηλεκτρικά, το ποσό της επιδότησης θα κατατεθεί στην Kosmocar.

Skoda Enyaq iV

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν άμεσα το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Kosmocar Volkswagen, Audi και Skoda και να επωφεληθούν των σημαντικών προνομίων απόκτησης του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου.

vw id.buzz
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι τα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen, Audi και Skoda είναι ετοιμοπαράδοτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ