Ετοιμάζεται το νέο Hyundai Bayon -Οι αλλαγές

Hyundai Bayon 1

Το μικρότερο crossover στη γκάμα της Hyundai θα δεχθεί ένα μικρής έκτασης αισθητικό ρετουσάρισμα για να συνεχίσει στον δεύτερο κύκλο ζωής του.

To Bayon παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2021 και αποτελεί το προσιτό crossover/SUV της Hyundai στην Ευρώπη, και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης η ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου.

Hyundai Bayon 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ανανεωμένα αυτοκίνητα πραγματοποιούν δοκιμές με βαρύ καμουφλάζ σε δρόμους της Νότιας Ευρώπης, αλλά σύμφωνα με αναφορές οι αισθητικές αλλαγές δεν θα είναι μεγάλης έκτασης.

Στο εμπρός μέρος οι αλλαγές θα επικεντρωθούν στα φωτιστικά σώματα, τον προφυλακτήρα και τη μάσκα, με την τελευταία να κοσμείται κατά πάσα πιθανότητα από μία Ledοταινία που θα ενώνει τα φώτα, στα πρότυπα του νέου Kona.

Hyundai Bayon 3

Μικρές αλλαγές θα υποστούν και τα πίσω φώτα, όπως και ο προφυλακτήρας, ενώ είναι βέβαιο ότι θα δούμε νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου.

Αντίστοιχα επιδερμικές θα είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό, με την πλειοψηφία τους να επικεντρώνεται στην αναβάθμιση του συστήματος πολυμέσων και τις νέες ταπετσαρίες και διακοσμητικές φάσες.

Hyundai Bayon 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γκάμα κινητήρα του Hyundai Bayon αποτελείται αυτή την στιγμή αποκλειστικά από κινητήρες βενζίνης, με ή χωρίς ήπια υβριδική υποβοηθήση. Την βάση καταλαμβάνει ο 4κύλινδρος ατμοσφαιρικός 1.2 με τους 84 ίππους και ακολουθεί ο 3κύλινδρος 1.0 Turbo των 100 ίππων με ή χωρίς ηλεκτρικό κύκλωμα 48V. Στην κορυφή συναντάμε την ισχυρότερη εκδοχή του 1.0 Turbo με τους 120 ίππους που υποβοηθάται από ήπια υβριδικό σύστημα 48V.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν θα υπάρξουν αλλαγές κάτω από το καπό του ανανεωμένου Hyundai Bayon, με σκοπό να διατηρηθεί η τιμή του όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα εμπλουτιστεί, χωρίς να επηρεαστεί το κόστος κτήσης του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ