Έρχεται νέα μάρκα στην Ευρώπη με φθηνά και... ιταλικά SUV

giotti-victoria

Μια ακόμα μάρκα αυτοκινήτων λανσάρεται στη γειτονική Ιταλία, προσφέροντας προσιτές λύσεις στην κατηγορία των SUVs.

Ονομάζεται GiottiVictoria Automotive και έχει έδρα την Τοσκάνη, παρότι τα SUV τα οποία προσφέρει λανσάρει σήμερα στην ιταλική αγορά έχουν κινεζικές ρίζες.

Η GiottiVictoria Automotive δραστηριοποιείται στον τομέα των μικρών επαγγελματικών οχημάτων τα τελευταία 15 χρόνια, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που εισέρχεται και στα επιβατικά οχήματα.

Ειδικότερα, τα πρώτα μοντέλα της GiottiVictoria τοποθετούνται στην ευρύτερη κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου, με το V5 να έχει μήκος 4,38 μέτρων και το V6 να ξεπερνά τα 4,7 μέτρα.

Διαφορετικοί είναι και οι κινητήρες που εφοδιάζουν τα δύο μοντέλα της νέας ιταλικής μάρκας. Το μικρότερο σε διαστάσεις V5 κρύβει κάτω από το καπό του έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρου με απόδοση 115 ίππους ενώ το V6 έχει στη διάθεσή του 180 ίππους οι οποίοι προέρχονται από έναν υπερτροφοδοτούμενο σύνολο βενζίνης 1.500 κ.εκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
GiottiVictoria

Και στις δύο περιπτώσεις το κιβώτιο είναι αυτόματο με πέντε και έξι σχέσεις, αντιστοίχως, μεταφέροντας την ισχύ στους μπροστινούς τροχούς καθώς δεν προσφέρεται, ούτε ως προαιρετική επιλογή, κάποιο σύστημα τετρακίνησης.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στα δύο νέα SUV της ιταλικής V5, πέρα από τον σχεδιασμό τους, είναι η τιμή τους, καθώς εκτός από τις ταπεινές προδιαγραφές τους και το γεγονός ότι κατασκευάζονται επί κινεζικού εδάφους, προσφέρει τη δυνατότητα στην GiottiVictoria να πουλάει φθηνά.

Για του λόγου το αληθές το V5 εκκινεί από τα 21.680 ευρώ και το V6 από τα 26.990 ευρώ. Στο μέλλον η γκάμα της ιταλικής φίρμας θα ενισχυθεί με ένα μικρότερο σε διαστάσεις SUV, το V4, αλλά και δύο μεγαλύτερα, τα V7 και V8.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ