Έρχεται νέα μάρκα από τη Ρωσία -Ποια σχέση έχει με τη LADA

XCITE 1

Το πρώτο αυτοκίνητο της νέας ρωσικής μάρκας έκανε την εμφάνισή του και θα λανσαριστεί εμπορικά την άνοιξη.

Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της Ρωσίας, η AVTOVAZ ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου μοντέλου της νέας της μάρκας XCITE. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βασίζεται στο μικρομεσαίο crossover Chery Tiggo 7 Pro.

Το Tiggo 7 της Chery που συναρμολογείται στη Ρωσία, θα πωλείται στο αγοραστικό κοινό με το όνομα XCITE X-Cross 7. Το εργοστάσιο στο οποίο λαμβάνει χώρα η υλοποίηση του συγκεκριμένου project, είναι το πρώην εργοστάσιο της Nissan στην Αγ. Πετρούπολη.

Η Chery Automobile προμηθεύει την AVTOVAZ με κιτ συναρμολόγησης αυτοκινήτων που απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια για να ολοκληρωθούν, μιας και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα πίσω και εμπρός υποπλαίσια με προεγκατεστημένο κινητήρα και ανάρτηση, καθώς και την τοποθέτηση των τροχών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
XCITE 4

Μέχρι σήμερα έχουν συναρμολογηθεί ήδη 3.700 XCITE X-Cross 7 και το εμπορικό τους λανσάρισμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο. Η τιμή του είναι ακόμα άγνωστη, αλλά μοιάζει απίθανο να είναι πιο ακριβό από το Chery Tiggo 7 Pro στο οποίο βασίζεται και κοστίζει στη Ρωσία κάτι λιγότερο από 25.000 ευρώ.

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ακόμα ότι αρχικά το Chery Tiggo 7 Pro θα κατασκευαζόταν στην Αγ. Πετρούπολη από την Lada, αλλά αργότερα αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή μάρκα, την XCITE, για να μην εκτεθεί η Chery στον κίνδυνο να υποστεί δευτερεύουσες κυρώσεις.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ