Νέα δημοπρασία από την ΑΑΔΕ: BMW και Mercedes από 1.000 ευρώ

πρώην ΟΔΔΥ νέα δημοπρασία 2022

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν οχήματα σε πολύ χαμηλές τιμές δίνει ο πρώην ΟΔΔΥ με νέα δημοπρασία που περιλαμβάνει περισσότερα από 30 αυτοκίνητα, δίκυκλα και φορτηγά.

Ειδικότερα η νέα δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Λάρισας (οδός Φαρσάλων 21) την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 10.00 το πρωί.

Στη νέα δημοπρασία θα εκποιηθούν 21 αυτοκίνητα, 3 δίκυκλα, μία ομαδική κατηγορία φορτηγών άνω των 4 τόνων (τράκτορας και επικαθήμενο) και ένα φορτηγό άνω των 4 τόνων του Τελωνείου Λάρισας, όλα για κυκλοφορία. Τα οχήματα βρίσκονται στην αποθήκη φύλαξης τροχοφόρων στο 7ο χλμ. Λάρισας-Συκουρίου, ενώ θα δημοπρατηθούν, επίσης για κυκλοφορία, άλλα επτά (7) αυτοκίνητα και έξι δίκυκλα, τα οποία φυλάσσονται στο Τελωνείο Βόλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τις τιμές των αυτοκινήτων της δημοπρασίας να εκκινούν από τα μόλις 300 ευρώ κάποια από τα μοντέλα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως είναι για παράδειγμα το smart του 2011, το οποίο θα παραδοθεί μαζί με τα κλειδιά του με την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας του να βρίσκεται στα 1.500.

ΟΔΔΥ
φωτογραφία αρχείου

Για εκείνους που θέλουν να βάλουν μια δόση πολυτέλειας στην καθημερινότητά τους χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν μια περιουσία, το «παρών» δίνουν και αυτοκίνητα από τις BMW και Mercedes. Παράδειγμα η πετρελαιοκίνητη E 220 του 2005, η οποία βρίσκεται στο τελωνείο του Βόλου και έχει τιμή εκκίνησης τα 1.500 ευρώ, αλλά και η επίσης πετρελαιοκίνητη C 220 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2005 και τιμή που εκκινεί από τα 2.500 ευρώ. Ξεχωρίζει επίσης και η BMW X5 με το SUV των Βαυαρών που φέρει πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2001 να δημοπρατείται από τα 2.500 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά στην δημοπρασία περιλαμβάνονται και σαφώς πιο προσιτά αυτοκίνητα με την τιμή εκκίνησης των 300 ευρώ για το VW Golf του 2005 να αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα με το συγκεκριμένο μοντέλο να κινείται και με υγραέριο.

Στα μηχανοκίνητα δίκυκλα ανάμεσα στις επιλογές μπορεί να βρει κανείς παπί της Yamaha με την τιμή εκκίνησης για τη δημοπρασία του να βρίσκεται στα 150 ευρώ, ενώ το ενδιαφέρον εκείνων που ψάχνουν για μια μοτοσικλέτα κεντρίζει το Yamaha TDM900 του 2007 και το KTM 690 Duke του 2008, με το πρώτο να εκκινεί από τα 500 και το δεύτερο από τα 2.500 ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, η επίσκεψη στον χώρο φύλαξης των οχημάτων (7ο χλμ. Λάρισας-Συκουρίου), καθώς και στους υπόλοιπους χώρους φύλαξης επιτρέπεται για δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, (Τετάρτη 31 Αυγούστου και Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου) μεταξύ 9.00 π.μ. και 13.00 μ.μ.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες επιβατικών και φορτηγών για κυκλοφορία είναι 300 ευρώ, για μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά τους όρους της δημοπρασίας και τον κατάλογο με όλα τα οχήματα που πρόκειται να δημοπρατηθούν σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ