Έρχεται η νέα Bentley Continental GT

Bentley Continental GT

Μόνο μερικές εβδομάδες υπομονή πρέπει να κάνουμε μέχρι την ώρα τον αποκαλυπτηρίων της τέταρτης γενιάς της Bentley Continental GT, που θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο.

Θα είναι το πρώτο μοντέλο χτισμένο γύρω από το νέο, Ultra Performance υβριδικό σύστημα της Bentley. Αυτό θα εξασφαλίζει στο εν λόγω μοντέλο ισχύ της τάξης των 782 PS και κορυφαία τιμή ροπής στα 1000 Nm.

Αυτά, με ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 80 χιλιομέτρων και εκπομπές ρύπων CO2 (WLTP) που μένουν κάτω από τα 50 g/km. Στοιχεία που μαρτυρούν γιατί η νέα Continental GT είναι ένα τόσο μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για τη Bentley, η οποία έχει συμπληρώσει 105 χρόνια ιστορίας!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέας γενιάς μοντέλο εξοπλίζεται με ενεργεί τετρακίνηση με σύστημα κατανομής ροής, τετραδιεύθυνση, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ανανεωμένο σχέδιο αλλά ταυτόχρονα, τα γνωστά επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας.

Στοιχεία που υπόσχονται πως η νέα Continental GT θα είναι αντάξια της έως τώρα κληρονομίας της. Μη ξεχνάτε πως μετράει ήδη 22 χρόνια «ζωής», μιας και η παρουσίαση της πρώτης γενιάς έγινε το 2002. Και αναμένεται να δώσει ώθηση στην εμβληματική μάρκα – πράγμα που χρειάζεται.

Εκείνη η πρώτη γενιά δεκαπλασίασε τις πωλήσεις του brand. Η δεύτερη ήρθε το 2010, αρχικά με W12 κινητήρα κι εν συνεχεία, δύο έτη αργότερα, με V8 4.0 λίτρων. Η τρίτη γενιά ακολούθησε το 2018, με νέο κινητήρα, νέα ανάρτηση, ηλεκτρονική αρχιτεκτονική και νέα πλατφόρμα ως βάση.

Λίγη υπομονή ακόμα, σε μερικές ημέρας θα μας συστηθεί και η τέταρτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ