Και όμως, η Bentley συνεργάζεται με τη Macallan!

Bentley Macallan

Η Bentley και ο διάσημος, παραδοσιακός οίκος παραγωγής σκωτσέζικου ουίσκι, η Macallan, ανακοίνωσαν μια συνεργασία που θα βασιστεί στην πλούσια κληρονομιά των δύο brands. 

Η παγκόσμια συνεργασία των δύο φημισμένων βρετανικών brands, παρουσιάστηκε στο The Macallan Estate στην περιοχή Speyside της Σκωτίας, παράλληλα με την παρουσίαση της νέας Bentley Flying Spur Hybrid. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα projects που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων από κοινού επιμελημένων κορυφαίων εμπειριών πελατών και αποκλειστικού χαρακτήρα βιωματικών εκδηλώσεων.

Bentley
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Macallan ιδρύθηκε από τον Alexander Reid σε ένα οροπέδιο πάνω από τον ποταμό Spey, στη βορειοανατολική Σκωτία, το 1824. Η περιοχή φημίζεται σε όλο τον κόσμο για τα εξαιρετικά ουίσκι της. Στόχος της εταιρείας είναι η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα έως το 2030, πριν από τους ευρύτερους στόχους της βιομηχανίας ουίσκι, προωθώντας την υπεύθυνη προμήθεια και καλλιεργώντας μια παγκόσμια κοινότητα αειφόρου παραγωγής. 

Ως μέρος της περιβαλλοντικής της δέσμευσης, η Macallan θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ένα στόλο πλήρως ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων στο The Macallan Estate, ήδη από το 2025. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με την Bentley Motors, οι δύο πρώτες υβριδικές Bentley θα ενταχθούν άμεσα στον στόλο.

Bentley

Η Bentley Motors ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1919 και γρήγορα έγινε γνωστή στον κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ, πριν αποκτήσει μια απαράμιλλη θέση στην κορυφή του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνδυάζοντας την κορυφαία πολυτέλεια με τις επιδόσεις με μοναδικό και ασυναγώνιστο τρόπο. Η Bentley Motors είναι η πιο περιζήτητη μάρκα υπερπολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο και τώρα υφίσταται τον μεγαλύτερο μετασχηματισμό στην 102χρονη ιστορία της. Η στρατηγική Beyond100 που εξαγγέλθηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, φιλοδοξεί να καταστήσει την Bentley παγκόσμιο ηγέτη στη βιώσιμη κινητικότητα πολυτελείας, με έμφαση στην αειφορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

Συγκρίνουμε: Peugeot 3008 1.5 BlueHDi vs Audi Q3 35 TDI

Τα καλύτερα οικογενειακά έως 20.000 ευρώ 

Δείτε τα πιο προσιτά ντίζελ SUV της ελληνικής αγοράς

Ποια premium μικρομεσαία αγοράζεις με 22.000 ευρώ;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ