Έρχεται Ευρώπη το νέο Honda ZR-V (+video)

Honda ZR-V 1

Η Honda ετοιμάζεται να εμπλουτίσει την ευρωπαϊκή της γκάμα με ένα ακόμα SUV που θα τοποθετηθεί εμπορικά ανάμεσα στα HR-V και CR-V.

Η Honda παρουσίασε πριν μερικές μέρες το ZR-V για την αγορά της Κίνας. Πρόκειται για ένα HR-V αμερικάνικων προδιαγραφών με διαφορετική ονομασία και γκάμα κινητήρων.

Honda ZR-V 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Honda ZR-V βασίζεται στην πλατφόρμα της τελευταίας γενιάς του Civic και τοποθετείται στην κατηγορία C-SUV. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το ευρωπαϊκών προδιαγραφών HR-V και οι πωλήσεις του στην γηραιά ήπειρο θα ξεκινήσουν το 2023.

Honda ZR-V 3

Σχεδιαστικά, το ZR-V διαφοροποιείται από το HR-V στους προφυλακτήρες, τη μάσκα και τα φώτα, αλλά κάτω από το αμάξωμα θα συναντήσουμε κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV, με τον 1,5 λίτρων και τους 131 ίππους. Στην Κίνα προσφέρεται με τον 1.5 τούρμπο βενζίνης που αποδίδει 180 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT, ενώ στις Η.Π.Α. με 2λιτρο βενζίνης 160 ίππων. Στην Ευρώπη θα είναι σίγουρα υβριδικό.

Honda ZR-V 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φωτογραφίες του εσωτερικού δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους, εκτός από ορισμένες λεπτομέρειες, και αναμένεται να ακολουθεί τα σχεδιαστικά μονοπάτια που όρισε το ευρωπαϊκό HR-V. Επιπλέον, οι ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις θα ευνοήσουν τους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Honda ZR-V 6

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες για το νέο Honda ZR-V θα έχουμε με την πάροδο του χρόνου. Μείνετε συντονισμένοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ