Εργοδότης έδωσε δωρεάν καύσιμα στους υπαλλήλους του

times kausimon

Αποφασισμένη να επιβραβεύσει τις ακούραστες προσπάθειες των εργαζομένων της κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η ιδιοκτήτρια της εταιρείας που εργάζονται τους έδωσε τη δυνατότητα να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τoυς δωρεάν.

Μια ατελείωτη ουρά αυτοκινήτων σχηματίστηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου έξω από πρατήριο της πόλης Κίνστον στη Βόρεια Καρολίνα. Οι οδηγοί είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την πράξη αλληλεγγύης της εργοδότριας τους η οποία τους πρόσφερε δωρεάν καύσιμα.

Η αθρόα προσέλευση αυτοκινήτων σημειώθηκε στις αντλίες του πρατήριου καυσίμων Liberty Gas Station στον δρόμο Greenbriar του Κίνστον. Πίσω από το τιμόνι των αυτοκινήτων ήταν οι εργαζόμενοι της εταιρείας κατοχής κατ’ οίκον υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης Supreme Choice Health Care.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προσωπικό συνέρρευσε έξω από το βενζινάδικο στις 5.30 το πρωί, με κάθε εργαζόμενο να έχει το δικαίωμα να ανεφοδιάσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του με καύσιμο αξίας έως και 50 δολαρίων ή 46 ευρώ βάσει των τρεχουσών συναλλαγματικών ισοτιμιών.

dorean kausima ergodotria

Συνολικά από το δώρο της εργοδότριας, Nikisha Williams, επωφελήθηκαν 250 άτομα. Η συντριπτική πλειονότητα εκ των οποίων ήταν το προσωπικό της εταιρείας Supreme Choice Health Care, αλλά και κάποιοι άλλοι οδηγοί που έτυχε να περνάνε από το βενζινάδικο.

«Δυσκολεύομαι σημαντικά να το αντέξω (σ.σ. το καύσιμο). Επομένως, το γεγονός ότι μου το χαρίζουν αποτελεί ευλογία», ανέφερε ο William Hamm, ένας από τους 250 οδηγούς.

Μέσω αυτής της πράξης της, η εργοδότρια θέλησε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της, οι οποία καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή, παρέχοντας ακούραστοι τις υπηρεσίες στους ανθρώπους που έχρηζαν βοήθειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
dorean kausima ergodotria

«Αυτοί οι άνθρωποι παρέχουν κατ’ οίκον ιατρική περίθαλψη σε καθημερινή βάση. Χρησιμοποιούν τα δικά τους αυτοκίνητα και πληρώνουν οι ίδιοι τα καύσιμα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ταξιδεύουν σε διαφορετικές πόλεις, ή και ακόμα και κομητείες. Υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος τρόπος να ανταμείψεις τις προσπάθειές τους από το να τους παρέχεις δωρεάν βενζίνη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Nikisha Williams, προτού προσθέσει τα εξής:

«Όλο το πρωί προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυα συγκίνησης. Είναι ευλογία το ότι μπορώ να βοηθήσω».

Σημειώνεται ότι η μέση τιμή της βενζίνης στη Βόρεια Καρολίνα ανέρχεται σε 1,23 δολάριο/λίτρο (1,10 ευρώ/λτ). Επομένως, οι οδηγοί που έλαβαν το συγκεκριμένο δώρο, γέμισαν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους με περίπου 45 λίτρα καυσίμου.

Τις προηγούμενες ημέρες σε αντίστοιχη κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν και δύο εκατομμυριούχοι, χαρίζοντας χαμόγελα σε εκατοντάδες οδηγούς - Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ