Το επόμενο Audi TT θα αλλάξει εντελώς χαρακτήρα

Audi TTS Coupe 1

Το δημοφιλές 2+2 κουπέ της Audi θα εξηλεκτριστεί πλήρως και θα ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Η Audi σχεδιάζει τα τελευταία χρόνια τον αντικαταστάτη της υπάρχουσας γενιάς του TT και σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στον βρετανικό Τύπο, η νέα γενιά του μοντέλου θα είναι ηλεκτρική και θα ποντάρει πολλά στο παρουσιαστικό της.

Audi TTS Coupe 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παραγωγή της τελευταίας γενιάς του TT θα σταματήσει το 2023 και θα αντικατασταθεί από ένα μοντέλο που θα δίνει έμφαση στο συναίσθημα που θα γεννά η σχεδίασή του, ενώ δεν αποκλείεται να μεγαλώσει σε διαστάσεις και να είναι 4θυρο.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Audi, Oliver Hoffman, αναφέρεται ότι τα επερχόμενα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας θα ποντάρουν πολλά στην σχεδίαση και το συναίσθημα. Το TT μάλιστα θα εξηλεκτριστεί με τον δικό του τρόπο, κάτι που θα επηρεάσει και την σχεδίασή του.

Audi TTS Coupe 3

Η στρατηγική στην οποία βασίζεται η Audi για το νέο TT, δεν απέχει πολύ από αυτή που ακολούθησε όταν πρωτοπαρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του μοντέλου στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Όπως αναφέρει και ο κ. Hoffman, «Όταν λανσάραμε το TT δεν υπήρχε ζήτηση για αυτό και καταφέραμε να εκπλήξουμε ευχάριστα το κοινό μας. Το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και τώρα με τη νέα γενιά του μοντέλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H τέταρτη γενιά του Audi TT θα βασίζεται στην επερχόμενη πλατφόρμα SSP του Ομίλου Volkswagen, η οποία συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από την υπάρχουσα πλατφόρμα MEB και την πιο εξελιγμένη PPE και θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο συνολικό ύψος για να χωρέσει το πακέτο μπαταριών.

Audi TTS Coupe 4

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ