Ελλάδα: Επικίνδυνες κόντρες σε δημόσιο δρόμο (video)

Επικίνδυνες κόντρες σε δημόσιο δρόμο Ξάνθη Μάρτιος 2022 video

Ένα ακόμη video έρχεται στη δημοσιότητα από παράνομες κόντρες με αυτοκίνητα και δίκυκλα, αυτή τη φορά από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.

Oι κόντρες που μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί πραγματοποιήθηκαν στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καβάλας-Ξάνθης λίγο έξω από το χωριό Μεγάλο Τύμπανο, με τους τοπικούς «κοντράκηδες» να έχουν ως σημείο συνάντησης το μεγάλο βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή, στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας της Ξάνθης με την Καβάλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκαν οι κόντρες είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου με το video να έχει αναρτηθεί στο κανάλι «Xanthi Most Wanted» στο YouTube. Η ανάρτηση του video έγινε στις 14 Μαρτίου, είναι άγνωστο όμως πότε πραγματοποιήθηκαν οι συγκεκριμένες κόντρες.

Όπως και στο πρόσφατο video που δημοσιεύσαμε (δείτε το εδώ), αξιοσημείωτη είναι η έλλειψη προστατευτικού εξοπλισμού (ειδικότερα του κράνους) από τη συντριπρική πλειοψηφία εκείνων που κινούνται με δίκυκλα.

Όπως θα δείτε και εσείς, στις παράνομες κόντρες στο συγκεκριμένο κομμάτι της εθνικής οδού έλαβαν μέρος τόσο αυτοκίνητα όσο και δίκυκλα, ενώ, όπως φαίνεται στο σημείο κατέφθασε και ικανός αριθμός των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων με σκοπό να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ