Η παράνομη ελληνική κόντρα της χρονιάς - Πλήθος έκλεισε δημόσιο δρόμο (video)

Η παράνομη κόντρα της χρονιάς υπό το βλέμμα της Αστυνομίας 2022 video hayabusa

Μια απίστευτη κόντρα έγινε σε δημόσιο δρόμο, με τους "διοργανωτές" να μη διστάζουν να αποκλείσουν την οδική αρτηρία μέρα - μεσημέρι.

Μια κόντρα που ξεφεύγει ακόμη και από τα ελληνικά δεδομένα παρανομίας είναι αυτή που φαίνεται να πραγματοποιήθηκε μεταξύ δύο αναβατών. Σύμφωνα και με τα όσα λέγονται και φαίνονται στο video, η παράνομη κόντρα σε δημόσιο δρόμο πραγματοποιήθηκε στα Καμένα Βούρλα μεταξύ δύο αναβατών, ιδιοκτητών Suzuki Hayabusa, με τις δύο πανίσχυρες μοτοσικλέτες να φέρουν παράλληλα ιδιαίτερα εκτεταμένες μετατροπές, οι οποίες τις καθιστούν παράνομες για κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο.

Στο video των εννέα και πλέον λεπτών που ακολουθεί και αναρτήθηκε πριν από λίγες ώρες στο κανάλι «North bikelife Κοντρες» στο Youtube, έχει καταγραφεί σχεδόν καρέ-καρέ όλο το γεγονός. Το video ξεκινά με ένα πλήθος κόσμου να μαζεύεται σε ένα σημείο του επαρχιακού δικτύου της περιοχής όπου υπάρχει μια μεγάλη ευθεία, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή των διερχόμενων χρηστών του συγκεκριμένου δρόμου όσο και των παρευρισκόμενων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τις διατάξεις του ΚΟΚ να κουρελιάζονται κυριολεκτικά και μεταφορικά, το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την παράνομη κόντρα φαίνεται να μένει στο συγκεκριμένο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι που φτάνουν και οι δύο «πειραγμένες» Suzuki Hayabusa με τους αναβάτες τους να πραγματοποιούν και... δοκιμαστικές εκκινήσεις, σα να βρίσκονται στο ασφαλές περιβάλλον πίστας. Οι αναβάτες τους κάνουν τις «δοκιμές» χωρίς να φορούν κανένα στοιχείο προστατευτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου και του υποχρεωτικού από το νόμο κράνους.

Λίγο πριν ξεκινήσει η παράνομη κόντρα, καταφθάνει στην περιοχή και ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., με σκοπό να διαλύσει τη συγκέντρωση, όμως η παρουσία του δεν αποθαρρύνει τους παρευρισκόμενους οι οποίοι φωνάζουν και μπαίνουν μπροστά στο περιπολικό.

Στη συνέχεια η παράνομη κόντρα, στην οποία αναφέρεται ότι υπήρχε ως έπαθλο και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ολοκληρώθηκε κανονικά, με το μόνο ευτυχές γεγονός να είναι το ότι δεν έγινε κάποιο ατύχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πραγματικά από πού να ξεκινήσει κανείς για το συγκεκριμένο απίστευτο γεγονός σχετικά με τις παραβάσεις που διαπράχθηκαν, οι οποίες θα μπορούσαν να αφορούν ακόμη και τον μισό ΚΟΚ. Οι πιο σημαντικές από αυτές αφορούν τις διατάξεις που είναι σχετικές με την επίδειξη ικανοτήτων, εντυπωσιασμού, ανταγωνισμού, την τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και την ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας πάνω από τα όρια, αλλά και τη μη χρήση κράνους και την κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.

Παράλληλα, οι «διοργανωτές» της κόντρας προφανώς δεν είχαν ενημερώσει τις τοπικές αρχές σχετικά με τις προθέσεις τους να κλείσουν αυτόβουλα ένα κομμάτι του επαρχιακού δικτύου, δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις των αστυνομικών, έθεσαν σε κίνδυνο τις δικές τους τις ζωές αλλά και εκείνες των παρευρισκόμενων, ενώ κυκλοφορούσαν σε δημόσιο δρόμο με μοτοσυκλέτες που δεν πληρούν τις προδιαγραφές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ