Ένα Station Wagon που θα ζήλευε ακόμα και η Tesla

Tesla Wagon render

Ο αυτόνομος σχεδιαστής του διαδικτύου «Sugardesign» δημιούργησε ένα ψηφιακό Tesla Station Wagon που πιθανότατα θα το έβρισκαν ενδιαφέρον ακόμα και οι σχεδιαστές του Roadster.

Τα ανεπίσημα σχεδία των αυτόνομων designers είναι συνήθως εξωτικά, τραβηγμένα και μακριά από την πραγματικότητα, αλλά το συγκεκριμένο «καυτό» Tesla Wagon μοιάζει σαν να είναι έτοιμο να βγει στην παραγωγή - παρότι η station wagon σιλουέτα έχει, και αυτή, επισκειαστεί πλήρως από τα Crossovers και SUV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βεβαίως, αν το Tesla Wagon του «Sugardesign» έβγαινε ποτέ στην παραγωγή, δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να ανυψωθεί λίγο από το έδαφος και να αποκτήσει και ορισμένες ακόμα σχεδιαστικές προσθήκες, που θα το μεταμόρφωναν μεμιάς σε Crossover.

Ο σχεδιαστής του φαίνεται πως έχει επιλέξει να κρατήσει το ύψος χαμηλά, ώστε να του δώσει προσανατολισμό επιδόσεων παρά πρακτικότητας. Αυτό φαίνεται πως έχει επιπτώσεις στο χώρο του εσωτερικού. Με την ίδια λογική τα ελαστικά είναι χαμηλού προφίλ, γύρω από τις σπορτίφ ζάντες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, παρά την καλαίσθητη προσπάθεια του «Sugardesign», η Tesla δύσκολα θα εξέταζε την κατασκευή ενός καινούριου αυτοκινήτου αυτήν την εποχή - την ώρα που η παγκόσμια έλλειψη των microchips καθυστερεί διαρκώς την έναρξη της παραγωγής του Roadster και του Cybertruck.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ