Πώς θα ήταν μια Alfa Romeo Giulia σε έκδοση Sportwagon

Alfa Romeo Giulia Sportwagon render

Ένας από τους εκατοντάδες ιδιώτες σχεδιαστές του διαδικτύου ανέβασε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για το design που θα είχε μια wagon έκδοση του sedan της Alfa Romeo - και είναι εκθαμβωτική.

Η ιταλική εταιρεία ποτέ δεν έβγαλε στην παραγωγή μια wagon έκδοση της Giulia, παρότι μετά την παρουσίαση της sedan έκδοσης το 2015 υπήρχαν διάχυτα δημοσιεύματα ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε - και παρότι ο πρόγονός της, η 159, είχε και SW παραλλαγή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, ο σχεδιαστής με το ψευδώνυμο Sugar Chow καταδεικνύει με το σχέδιό του πόσο ελκυστική θα μπορούσε να ήταν - βασισμένη στην ίδια πλατφόρμα Giorgio (η οποία έχει γονίδια και της Ferrari) στην οποία «πατάει» τόσο η Giulia όσο και η Stelvio.

Ο λόγος για τον οποίο μια Sportwagon έκδοση της Giulia δεν βγήκε ποτέ στην παραγωγή φαίνεται πως είναι οικονομικός. Στο μέσον της προηγούμενης δεκαετίας η Alfa Romeo αντιμετώπιζε προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης και των περιορισμένων της πωλήσεων - προβλήματα που εν πολλοίς συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, ως μέλος του τεράστιου ομίλου Stelantis πια, η ιταλική εταιρεία ανακοίνωσε τα πλάνα της για την προσεχή πενταετία, τα οποία βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα τα συμπαγών διαστάσεων SUV για να υπάρξει η πρώτη εμπορική τόνωση της Alfa Romeo με τη συμμετοχή της στη δημοφιλέστερη κατηγορία της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, πρώτη θα έρθει η C-SUV Tonale και έπειτα το μικρότερο B-SUV με την ονομασία Brennero.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ