Την Eλληνική Aστυνομία δεν τη σταματούν ούτε τα χιόνια -Η φωτογραφία που έκανε αίσθηση

nissan qashqai ελασ

Σε πλήρως χειμωνιάτικο κλίμα μπήκε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία «έντυσε» την ιστοσελίδα της με ένα Nissan Qashqai μέσα στα χιόνια.

Στα λευκά ντύθηκαν το περασμένο διήμερο πολλές περιοχές της χώρας, με τους μετεωρολόγους να αναφέρουν ότι το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ήταν η πιο παγωμένη ημέρα του τρέχοντος μήνα.

Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και στην Αττική, με το τοπίο στην Πάρνηθα να γίνεται λευκό, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των Γρεβενών, της Κοζάνης, τoυ Μετσόβο και της Φλώρινας.

Τα χιόνια έφεραν και την ενεργοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία μέσω ανακοινώσεων ζητούσε από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ προχώρησε και σε ενημέρωση για τα μέρη όπου ήταν υποχρεωτική η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Nissan qashqai ΕΛΑΣ

Παράλληλα, μπήκε και η ίδια σε πλήρως χειμωνιάτικους ρυθμούς, κοσμώντας την επίσημη ιστοσελίδα της με τη φωτογραφία ενός περιπολικού Nissan Qashqai δεύτερης γενιάς που ποζάρει σε ένα μαγικό ολόλευκο τοπίο.

Το ιαπωνικό μικρομεσαίο SUV αποτελεί ένα από τα μοντέλα που εμπιστεύεται πλήρως η ΕΛΑΣ, η οποία μόνο το 2020 προχώρησε στην προμήθεια εκατοντάδων τέτοιων αυτοκινήτων μέσω σχετικών δημόσιων διαγωνισμών.

Κυριαρχούν οι 4Χ4 εκδόσεις με κινητήρα 1,7 diesel που παράγει 150 ίππους και 340 Νm ροπής και προσφέρει επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σύνολο 2020 το Nissan Qashqai ήταν το πρώτο σε πωλήσεις SUV στη χώρα μας, με 3.091 μονάδες και μερίδιο στην κατηγορία του 17,27%.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ