Ελλάδα: Πολίτης δωρίζει οχήματα στην Ελληνική Αστυνομία

ελληνική αστυνομία

Το Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας αποκτά δύο νέα οχήματα, μετά από σχετικά δωρεά ενός πολίτη που θέλησε να ενισχύσει με αυτόν τον τρόπο το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε προσφορά δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, από τον ιδιώτη (συμβολαιογράφο) κ. Αναστάσιο Χρ. Χατζηχρήστου προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, τα οποία διατέθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας .

Η ανιδιοτελής αυτή προσφορά προς την Ελληνική Αστυνομία αποτέλεσε πρωτοβουλία του ανωτέρω ιδιώτη, ως αναγνώριση των υπηρεσιών του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας προς τους πολίτες της Φλώρινας.

ελας περιπολικά
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την προσθήκη των προαναφερόμενων οχημάτων ενισχύεται και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

δωρεά οχημάτων στην ελληνική αστυνομία

Προς το πρόσωπο του ανωτέρω ιδιώτη, εκφράστηκαν οι ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες , τόσο του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη που παρέλαβε τα οχήματα, όσο και του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής για την ευγενική προσφορά και του διαβεβαιώθηκε ότι, οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν άοκνα και αδιάλειπτα, να προσφέρουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες της περιοχής, ενώ επισημάνθηκε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες και αποδεικνύουν τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αστυνομίας και πολιτών.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ