Ελλάδα: Μοτοσικλετιστής παραβιάζει τον μισό ΚΟΚ (+video)

kontres motosikleta

Σε πίστα μετέτρεψε μοτοσικλετιστής την Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, ενώ δεν δίστασε να περάσει… αέρα από τον σταθμό διοδίων στις Αφίδνες.

Τα μισά άρθρα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας παραβιάζει μοτοσικλετιστής σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube, αδιαφορώντας για τυχόν συνέπειες από την ασυνείδητη οδηγική συμπεριφορά του.

Καθήμενος πίσω από το τιμόνι μιας ΚΤΜ Super Duke 990 και συνοδευόμενος από μια ακόμα μοτοσικλέτα, ο οδηγός μετατρέπει την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας σε πίστα, αναπτύσσοντας ταχύτητες που ξεπερνούν τα 200 χλμ./ώρα.

Με το κοντέρ να «γράφει» πολύ υψηλές ταχύτητες ο οδηγός της μοτοσικλέτας προβαίνει σε επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε οχήματα που κινούνται επί του αυτοκινητοδρόμου, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φτάνοντας στον σταθμό των διοδίων Αφιδνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, ο οδηγός περνάει... αέρα από την μπάρα, μη καταβάλλοντας το προβλεπόμενο τέλος. «Ναι, ναι, ναι, 3.30 (ευρώ), θα τα πληρώσω», αναφέρει ειρωνικά ο μοτοσικλετιστής, την ώρα που ανοίγει η μπάρα ώστε να περάσει το προπορευόμενο ΙΧ.

Με τέρμα το γκάζι κινείται και όταν έχει περάσει την έξοδο για Βαρυμπόμη, εισερχόμενος σε ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αρχίζει να πυκνώνει.

Δίχως φρένο συνεχίζει και όταν κυκλοφορεί στις περιοχές του Ολυμπιακού Χωριού και της Βαρυμπόμπης, «καίγοντας», παράλληλα, πινακίδες STOP.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κανάλι προάγει την αντικοινωνική οδηγική συμπεριφορά, δεδομένου ότι έχει δημοσιεύσει και κατά το παρελθόν ανάλογα βίντεο.

Σε ένα εξ αυτών γινόμαστε μάρτυρες αυτοσχέδιων αγώνων στο Ολυμπιακό Χωριό, με το κοντέρ να γράφει ταχύτητες που φτάνουν μέχρι τα 230 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ