Ελαφρύ φρεσκάρισμα για το Mazda 2 στην ιαπωνική αγορά

Mazda 2

Νέα χρώματα και πολλές επιλογές εξατομίκευσης θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν οι υποψήφιοι πελάτες στο ανανεωμένο Mazda 2, το οποίο βρίσκεται στην αγορά από το 2014.

Αισθητικά, οι αλλαγές που θα υποστεί το Mazda 2 στην Ιαπωνία είναι ελάχιστες και επικεντρώνονται στο μοτίβο και τους χρωματισμούς της μάσκας, που διαφοροποιούνται ανάλογα με την έκδοση. Για παράδειγμα, η Sport θα διαθέτει μαύρη γυαλιστερή απόχρωση, όπως και κάποιες άλλες λεπτομέρειες παρόμοιου στυλ στο αμάξωμα.

mazda2 b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα καινούρια Airstream Blue Metallic καιAero Grey Metallic βρίσκονται πλέον ανάμεσα στα διαθέσιμα χρώματα για το εξωτερικό, ενώ οι ζάντες αλουμινίου προσφέρονται σε δύο τόνους, με πορτοκαλί ένθετα. Αν λάβουμε υπόψη και τα αυτοκόλλητα, σύμφωνα με την Mazda, θα διατίθενται περισσότεροι από 198 διαφορετικοί συνδυασμοί.

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου μοντέλου στην ιαπωνική αγορά είναι ιδιαίτερα πλούσιος και παραμένει ως έχει. Στάνταρ λοιπόν εξακολουθούν να είναι το ενεργό cruise control, το σύστημα διατήρησης λωρίδας, το θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και ο αυτόματος κλιματισμός.

mazda2 c

Στη χώρα προέλευσής του, το Mazda 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά με θερμικούς κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου με ιπποδύναμη γύρω στους 100 ίππους, οι οποίοι συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Από την άλλη στην Ευρώπη, το αυτοκίνητο πωλείται σε ήπια και πλήρως υβριδική εκδοχή. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν και πότε θα δούμε και εμείς τις προαναφερθείσες αλλαγές στη δική μας αγορά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ