Εκπτώσεις έως και 2.000 ευρώ για τα επαγγελματικά μοντέλα της Fiat

Fiat Professional

Με στόχο τη στήριξη του επαγγελματία, η Fiat προσφέρει μια σειρά προνομίων που συνδυάζονται μεταξύ τους ώστε να παρέχουν τη μέγιστη προστασία και απόδοση κατά την αγορά και τη χρήση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος.

Με στόχο το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, αλλά και την κορυφαία αποδοτικότητα, η Fiat Professional, το 2022 προσφέρει μια σειρά προνομίων που κάνουν πιο εύκολη, αποδοτική και απροβλημάτιστη την αγορά και χρήση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος.

Η ευρεία γκάμα της εταιρείας που περιλαμβάνει τα συμπαγή Panda Van και Fiorino, το best-seller Doblo Cargo και το πλέον ευπροσάρμοστο μεγάλο LCV, το Ducato, προσφέρεται πλέον με ένα πλήρες πακέτο παροχών που τα καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παροχές δημιουργούν ένα πλαίσιο προστασίας για τον επαγγελματία, ώστε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο του επαγγελματικό όχημα, ξεκινώντας από τη διαδικασία αγοράς, με εκπτώσεις έως και 2.000 ευρώ, άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, αλλά και προστασία τιμής, έτσι ώστε ανεξάρτητα από το χρόνο παράδοσης, ο αγοραστής να εξασφαλίζει την τιμή και τις σχετικές προωθητικές ενέργειες.

Η προστασία της Fiat Professional συνεχίζεται και μετά την αγορά, με την εταιρεία να προσφέρει 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας, κάνοντας εξαιρετικά απροβλημάτιστη και χωρίς απρόβλεπτα έξοδα τη χρήση του οχήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, μέσω του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Διανομέων της, η Fiat Professional, προσφέρει σε τακτικά χρονικά διαστήματα δωρεάν τεχνικούς ελέγχους, όπως το Mopar Winter Check-up 2021-2022 που βρίσκεται σε ισχύ αυτή την περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους μοντέλων της μάρκας να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή έλεγχο της καλής λειτουργίας του οχήματος τους, χωρίς κανένα κόστος.

Συνοπτικά το πλάνο προστασία της Fiat Professional προς τον επαγγελματία περιλαμβάνει:

  • Ευρεία γκάμα με περισσότερες από 85 εκδόσεις και πολλαπλές δυνατότητες μετατροπών
  • Χρηματικές εκπτώσεις ύψους έως και 2.000 ευρώ
  • Προστασία τιμής (εξαιρούνται οι αγορές μέσω χρονομίσθωσης)
  • Πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης
  • 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη έως και 200.000χλμ.
  • 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια
  • Τακτικά προγράμματα δωρεάν τεχνικών ελέγχων

Όλες οι παραπάνω παροχές λειτουργούν και συνδυαστικά. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ