Διαθέσιμο για προπαραγγελίες το επαγγελματικό Suzuki Jimny

Suzuki Jimny επαγγελματικό διαθεσιμότητα

Η διάθεση του επαγγελματικού μοντέλου στην Ελλάδα ξεκινά τον Μάρτιο. Δεδομένης της έντονης αναμονής για το μοντέλο, η Suzuki δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να το αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας προ-παραγγελία πριν την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά.

Το Suzuki JIMNY LCV διατηρεί την εξωτερική του εμφάνιση ικανοποιώντας τους λάτρεις του χαρακτηριστικού retro σχεδιασμού του ενώ αλλάζει εσωτερικά προσφέροντας στον οδηγό ακόμα μεγαλύτερη εργονομία. Χωρίς να χάνει τίποτα από την μοναδική Off-Road ταυτότητά του, μέσω του άκαμπτου κλιμακωτού πλαισίου τύπου σκάλας, της  ανάρτησης με τρεις συνδέσμους στήριξης και του συστήματος τετρακίνησης ALLGRIP PRO, το JIMNY LCV αποδεικνύεται ο πιο απαραίτητος και πιστός σύμμαχος του οδηγού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το JIMNY για άλλη μια φορά στην μακρόχρονη ιστορία του καινοτομεί και ξεχωρίζει. Το μοντέλο διατίθεται σε μία πλέον έκδοση με λιανική τιμή προ φόρων € 15.582 η οποία διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό.

Σε σχέση λοιπόν με το επιβατικό Jimny, η νέα επαγγελματική του έκδοση χάνει τα πίσω καθίσματα και αποκτά έναν μεγάλο χώρο φόρτωσης, εντελώς επίπεδο, με διαχωριστικό προστατευτικό πλέγμα. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένας χώρος φόρτωσης ωφέλιμου όγκου 863 λίτρων, ο οποίος επιπλέον λόγω της διαμόρφωσής του είναι και πολύ πρακτικός. Η Suzuki τονίζει ότι όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Jimny παραμένουν ως έχουν, όπως είναι π.χ. το πλαίσιο τύπου σκάλας, η κατ’ επιλογή τετρακίνηση με τα «κοντά», αλλά και ο 1.500άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας των 102 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ